3 comentarii

Fa bani ca specialist, in adolescenta

Cea mai simpla modalitate de a face bani in adolescenta este sa te angajezi. In aceasta situatie, responsabilitatea ta se rezuma la a munci, la a face ce ti se spune.

Adevarul este ca unii dintre noi (si eu ma numar printre acestia) nu suntem facuti pentru asa ceva. Ne place un domeniu, suntem pasionati, il cunoastem in profunzime si avem initiativa. Ca atare, nu ne place sa primim ordine de la sefi si sa ne “controlam” imaginatia, sa lucram “la banda rulanta”.

Daca te regasesti in paragraful de mai sus, probabil ca ti se potriveste activitatea de freelancerspecialist independent care isi ofera serviciile. Acest lucru se poate face inca din adolescenta si cunosc mai multe exemple de acest fel, tineri care sunt foarte buni in domeniul in care activeaza si isi ofera talentul ca adevarati profesionisti, de la egal la egal cu firmele cu care colaboreaza.

De ce ai nevoie?

In aceasta postura, ca tanar profesionist, chiar daca esti adolescent, trebuie sa ai anumite calitati specifice acestui tip de activitate:

  • independeta
  • siguranta de sine
  • cunostinte extensive in domeniul in care activezi
  • activitate anterioara in domeniul respectiv, care se poate proba cu ajutorul unui portofoliu de lucrari, referinte de la parteneri si colaboratori, premii castigate (daca e cazul) etc.
  • implicare activa in cautarea de colaboratori
  • dorinta de a munci
  • corectitudinea
  • seriozitate maxima in respectarea termenilor si conditiilor negociate cu partenerii de colaborare
  • capacitate de a negocia

Stiu, ti se pare ca nu stapanesti cel putin o parte din aceste aspecte, dar te asigur ca poti invata din mers. Doar cateva sunt cu adevarat importante, cum ar fi seriozitatea, corectitudinea si dorinta de a munci. Chiar si lipsa partiala de experienta intr-un domeniu poate fi suplinita prin munca.

Domenii de activitate

In general, in ziua de astazi, sunt extrem de populare si cautate domeniile in care se poate lucra la distanta si care sunt legate de internet, intr-un fel sau altul. Iata cateva dintre ele:

Acesta este un fragment din cartea CUM SA FACI BANI IN ADOLESCENTA. Poti afla detalii despre carte pe internet la adresa:

http://cfba.lucadezmir.com

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Bani

Despre autor

Scris de

Nascut in 1968. Domiciliu in Timisoara. * medic dentist (prin profesie) * investitor in imobiliare (din necesitate) * investitor la bursa (prin potriveala de psihologie) * iubitor de muzica (vizitati blogul ca sa vedeti genurile preferate) * fotograf amator (din pasiune- poze peste tot in blog!) * raspindac de informatie (prin proiectele mele) * calator (prin vocatie) * blogger (nu se vede?) * scriitor (din pornire interioara; se leaga la raspundac de informatie) * si altele

3 Comentarii

  1. Pingback: Cum faci bani ca freelancer | Milionarul Mioritic

  2. Luca, admirabil articol!
    Dupa 19 ani de freelancing, cred ca pot certifica linistit valabilitatea si valoarea informatiilor! ­čÖé
    Multumesc pentru articol si în general, pentru munca pe care o depui aici si offline!
    Serban

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *