0 comentarii

Avem echipa pentru mentorat!

In urma cu cateva zile s-au incheiat inscrierile la programul de mentorat financiar  2015, din cadrul proiectului AVANTAJ LA START.

Am impartit tinerii in doua grupe:

  •  sub 16 ani: grupa JUNIOR
  • intre 16 si 23 de ani: grupa TINERET

Grupa sub 16 ani a primit acces gratuit la cele doua materiale educationale:

Tinerii vor studia aceste materiale pana la declansarea programului de mentorat, adica in prima jumatate a lunii ianuarie 2015.

In acelasi timp, parintii tinerilor sub 16 ani au primit acces gratuit la cursul online “Imprieteneste-te cu adolescentul din casa ta” de Simona Hupov.

Pana la declansarea programului de mentorat, vor exista doua webinarii:

  • unul cu parintii tinerilor sub 16 ani, pentru a le explica in detaliul programul si a le cere sprijinul in cadrul programului
  • unul cu tinerii inscrisi in program

In curand vom anunta structura de module a programului de mentorat. Modulele vor cuprinde prezentari video, recomandari de lectura, materiale de educatie financiara gratuita, primite de la colaboratorii proiectului, teste de personalitate si aptitudini, participarea la discutii pe forum si participarea la webinarii live.

Vom reveni cu detalii pe masura ce programul se desfasoara.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start, Bani, Mentorat AS, Parinti

Despre autor

Scris de

Nascut in 1968. Domiciliu in Timisoara. * medic dentist (prin profesie) * investitor in imobiliare (din necesitate) * investitor la bursa (prin potriveala de psihologie) * iubitor de muzica (vizitati blogul ca sa vedeti genurile preferate) * fotograf amator (din pasiune- poze peste tot in blog!) * raspindac de informatie (prin proiectele mele) * calator (prin vocatie) * blogger (nu se vede?) * scriitor (din pornire interioara; se leaga la raspundac de informatie) * si altele

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *