0 comentarii

Programul de Mentorat Financiar, editia a IV-a, 2018

Ca in fiecare an, in luna Decembrie are loc inscrierea la programul gratuit de Mentorat Financiar AVANTAJ LA START.

Editia de anul viitor, din 2018, este a patra editie. Numarul participantilor a crescut de la an la an, ceea ce este in sine o dovada a interesului manifestat de tineri in a se educa financiar.

La program pot participa tineri intre 14 si 23 de ani, Programul se intinde pe parcursul a mai multe  luni si cuprinde 13 module saptamanale de studiu online, pe platforma de educatie L’eDucativ (leducativ.com). In plus vor avea loc si intalniri live sub forma de webinarii, iar participantii vor avea acces la grupul de facebook special dedicat.

Pentru a te inscrie in program, viziteaza pagina de web special decdicata, unde gasesti informatii suplimentare si un formular ce trebuie completat (click aici).

 

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Mentorat AS

Despre autor

Scris de

Nascut in 1968. Domiciliu in Timisoara. * medic dentist (prin profesie) * investitor in imobiliare (din necesitate) * investitor la bursa (prin potriveala de psihologie) * iubitor de muzica (vizitati blogul ca sa vedeti genurile preferate) * fotograf amator (din pasiune- poze peste tot in blog!) * raspindac de informatie (prin proiectele mele) * calator (prin vocatie) * blogger (nu se vede?) * scriitor (din pornire interioara; se leaga la raspundac de informatie) * si altele

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *