0 comentarii

Programul de mentorat financiar 2015 se apropie de final

Dupa un tur de forta, in care am lucrat la doua cursuri online simultan (cursul de Mentorat financiar si Cursul online “Guerilla fiscala”), sunt fericit sa anunt ca programul de Mentorat financiar se apropie de sfarsit.

Programul este sustinut de Asociatia pentru educatie complementara si gazduit de platforma de educatie online L’eDucativ (leducativ.com). Contine 11 module educationale de o saptamana plus doua module BONUS. Pe parcursul programului au loc doua webinarii live, din care al doilea va fi tinut sambata 16 mai, ora 10.00

La finalul programului va avea loc o intalnire de socializare, cu participantii la program. Intalnirea este planificata pentru inceputul lunii septembrie, la Arsenal Park, Orastie si va dura 3 zile.

Programul de Mentorat financiar este gratuit si a avut o rata de finalizare de 30%, dubla fata de cursurile online sustinute de coursera.org

Editia 2015 a fost prima de acest fel, o editie de calibrare, in care am vrut sa testez conceptul si sa-l vad cum functioneaza. Sunt multumit de rezultate si sunt gata sa trec la a doua etapa, in care sa realizez o promovare activa, online si off-line. Procesul de promovare va incepe in ultimele doua luni ale lui 2015, pentru editia 2016.

Rog persoanele, firmele si institutiile interesate de sustinerea acestui program sa ma contacteze prin email, cu ajutorul formularul de contact (click aici).

La final, multumesc participantilor la program si ii felicit pentru entuziasmul de care au dat dovada!

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Mentorat AS

Despre autor

Scris de

Nascut in 1968. Domiciliu in Timisoara. * medic dentist (prin profesie) * investitor in imobiliare (din necesitate) * investitor la bursa (prin potriveala de psihologie) * iubitor de muzica (vizitati blogul ca sa vedeti genurile preferate) * fotograf amator (din pasiune- poze peste tot in blog!) * raspindac de informatie (prin proiectele mele) * calator (prin vocatie) * blogger (nu se vede?) * scriitor (din pornire interioara; se leaga la raspundac de informatie) * si altele

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *