0 comentarii

AVANTAJ LA START 2.0

A venit timpul sa regandesc proiectul AVANTAJ LA START!

Dupa doi ani de activitati sporadice in cadrul proiectului, am regandit intregul concept si am ajuns la concluzia ca voi transforma AVANTAJ LA START intr-un program de mentorat.

Asta nu inseamna ca celelalte aspecte ale programului vor disparea. Vom continua sa face prezentari in scoli si vom continua sa scriem articole pe blog. In schimb, principala directie a programului va consta in pregatirea tinerilor pentru viitor cu ajutorul mentorilor.

Pentru a da tonul, am deschis lista mentorilor… cu mine. Ca atare am conceput si inceput un program de mentorat financiar AVANTAJ LA START, care este gratuit pentru tineri pana in 23 de ani. Desigur, sunt cateva conditii…

Mai multe detalii despre program si despre inscrierea in sesiunea 2015, gasesti la articolele de mai jos:

http://www.milionarulmioritic.com/2014/09/12/cum-mi-propus-sa-ajut-tinerii-gratuit/

http://www.milionarulmioritic.com/2014/09/26/mentorat-avantaj-la-start-pentru-adolescenti-si-tineri/

Te invit sa citesti aceste articole si sa  urmaresti in continuare  blogul, pentru ca vor urma articole legate de desfasurarea programului.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Nascut in 1968. Domiciliu in Timisoara. * medic dentist (prin profesie) * investitor in imobiliare (din necesitate) * investitor la bursa (prin potriveala de psihologie) * iubitor de muzica (vizitati blogul ca sa vedeti genurile preferate) * fotograf amator (din pasiune- poze peste tot in blog!) * raspindac de informatie (prin proiectele mele) * calator (prin vocatie) * blogger (nu se vede?) * scriitor (din pornire interioara; se leaga la raspundac de informatie) * si altele

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *