0 comentarii

Cum sa NU faci bani, in adolescenta

De multe ori, presiunea de a face bani,  pe care o simt adolescentii, este extrem de mare. La acest lucru se adauga lipsa de exeperienta, care ii indeamna sa pretinda rezultate rapid, peste noapte. Inspirandu-se din presa si TV, care au tendita de a prezenta doar povesti atragatoare, de succes, tinerii cred ca e ceva normal (si prin aceasta, dezirabil) sa obtina castiguri financiare mari, intr-un timp foarte scurt.

Ce nu spun articolele si emisiunile TV este faptul ca “beneficiarul succesului instantaneu”care este eroul reportajului, a mai avut in trecut alte incercari de a face bani, toate esuate sau terminate cu un rezultat incert. Aceste tentative i-au crescut experienta si inteligenta, ceea ce a facut ca, in timp, sa aiba sanse mai mari de a “da lovitura”. Ceea ce pare a fi “o lovitura norocoasa” este de fapt munca si experienta acumulata de-a lungul timpului.

Aceasta graba in a face bani il determina pe adolescent sa se orienteze spre solutii care il vor duce la esec:

  • lucrul “la negru” si evitarea declararii veniturilor
  • metode ilegale de a face bani
  • bani pe net, prin metode absolut nepotrivite
  • orientarea spre domenii banoase, doar de dragul banilor
  • investitii la Forex fara sa aiba cunostinte si experienta in domeniu

Acesta este un fragment din cartea CUM SA FACI BANI IN ADOLESCENTA. Poti afla detalii despre carte pe internet la adresa:

http://cfba.lucadezmir.com

 

 

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Bani

Despre autor

Scris de

Nascut in 1968. Domiciliu in Timisoara. * medic dentist (prin profesie) * investitor in imobiliare (din necesitate) * investitor la bursa (prin potriveala de psihologie) * iubitor de muzica (vizitati blogul ca sa vedeti genurile preferate) * fotograf amator (din pasiune- poze peste tot in blog!) * raspindac de informatie (prin proiectele mele) * calator (prin vocatie) * blogger (nu se vede?) * scriitor (din pornire interioara; se leaga la raspundac de informatie) * si altele

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *