0 comentarii

Ce faci cu banii?

In majoritatea cazurilor, inspiratia pozitiva, munca sustinuta si seriozitatea este rasplatita, atunci cand incepi o activitate lucrativa, cu scopul de a face bani. Varsta nu conteaza, ceea ce inseamna ca tu, ca adolescent, ai putea sa ajungi in pozitia in care banii incep sa se stranga, tot mai multi. Este primul succes important, pe plan financiar, din viata ta. Urmeaza intrebarea legitima: ce faci dupa asta?

A face bani este doar primul pas. Al doilea, cel putin la fel de important ca si primul, este sa folosesti acesti bani in asa fel incat sa obtii maximum de beneficii din partea lor. Disciplina care se ocupa cu aceste aspecte (castigul si utilizarea banilor) se numeste “finante personale” .

Finantele personale contin aspecte teoretice si practice cu privire la banii personali. Daca ar fi sa extrag cele mai importante principii din finantele personale, m-as opri la trei dintre ele:

  • urmarirea fluxului de monetar
  • ecuatia finantelor personale
  • economisirea si investitrea banilor

Acesta este un fragment din cartea CUM SA FACI BANI IN ADOLESCENTA. Poti afla detalii despre carte pe internet la adresa:

http://cfba.lucadezmir.com

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Bani

Despre autor

Scris de

Nascut in 1968. Domiciliu in Timisoara. * medic dentist (prin profesie) * investitor in imobiliare (din necesitate) * investitor la bursa (prin potriveala de psihologie) * iubitor de muzica (vizitati blogul ca sa vedeti genurile preferate) * fotograf amator (din pasiune- poze peste tot in blog!) * raspindac de informatie (prin proiectele mele) * calator (prin vocatie) * blogger (nu se vede?) * scriitor (din pornire interioara; se leaga la raspundac de informatie) * si altele

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *