0 comentarii

Heroina

Lista articolelor din seria: Fata nevazuta a drogurilor

  1. Methamfetaminele
  2. Nicotina
  3. Heroina
  4. Nici macar o data!
  5. ­čÖé

Ascultam un reportaj despre droguri si am aflat ceva ce nu stiam pana acum. Am aflat ca nici o alta doza de heroina nu iti mai da acelasi efect ca si prima doza. Singura doza care te face sa te simti “high” este doar prima, restul este doar dependenta si chin. Atunci de ce? Ma indoiesc profund ca vreti sa ajungeti asa ca in filmuletul de mai jos!

YouTube previzualizare imagini

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Lupta cu drogurile

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *