0 comentarii

:)

Lista articolelor din seria: Fata nevazuta a drogurilor

  1. Methamfetaminele
  2. Nicotina
  3. Heroina
  4. Nici macar o data!
  5. ­čÖé

Ca incheiere a seriei de articole despre efectele consumului de droguri, m-am gandit sa va ofer altceva…. Sa las la o parte tonul grav si imaginile socante si sa inchei pozitiv, lasandu-va cu zambetul pe buze.

Una dintre cele mai reusite reclame antidrog pe care eu le-am vizionat!

YouTube previzualizare imagini

Si un filmulet care nu cred ca va va convinge sa nu folositi droguri, dar care cu siguranta va va face sa radeti.

“Anti drug Dog”

YouTube previzualizare imagini

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Lupta cu drogurile

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *