0 comentarii

Nici macar o data!

Lista articolelor din seria: Fata nevazuta a drogurilor

  1. Methamfetaminele
  2. Nicotina
  3. Heroina
  4. Nici macar o data!
  5. ­čÖé

Una dintre cele mai bune campanii antidrog pe care eu am vazut-o are ca motto: “NOT EVEN ONCE!”

“Nici macar o data”. Aceasta expresie este binevenita atunci cand este vorba de droguri.

Am auzit expresii de genul: “eu iau asa din cand in cand… ocazional cand sunt cu prietenii!” Hmmm, presupun ca iei ca sa fii si tu in rand cu ei, sa te placa. Ma indoiesc de faptul ca te vor placea cu bube pe corp, cu dintii stricati, incoerent si cu cearcanele pana la genunchi. Mai gandeste-te!

YouTube previzualizare imagini

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Lupta cu drogurile

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *