0 comentarii

Nu am crezut in reincarnare, nici in viata anterioara! partea intai

Nu doresc sa conving pe nimeni de aceasta realitate. Las pe altii sa teoretizeze despre aceasta.  Prefer practica  ca cel mai corect mod de a te convinge de orice. In apararea celor care sustin existenta reincarnarii sunt o multime de studii realizate pe subiecti hipnotizati sau o multime de situatii in care copiii isi amintesc despre alti parinti sau de alte locuri unde au trait. Personal nu cred ca hipnoza (regresia hipnotica) este metoda potrivita pentru a demonstra existenta reincarnarii.  Aceasta deoarece cel hipnotizat asimileaza toate informatiile de la hipnotizator chiar si telepatic, fara ca hipnotizatorul sa favorizeze intentionat acest lucru. Sunt cunoscute cazuri de abuzuri sexuale asupra unor minori care au fost “probate” prin hipnoza. Adultul era hipnotizat si regresat in trecut pana la varsta copilariei. Incepea apoi sa isi “aminteasca” foarte detaliat cum a fost supus unor agresiuni. S-a constatat insa ca nu era nimic adevarat ci ca in mintea hipnotizatorului se petrecea totul iar cel supus hipnozei prelua acel gand si il dezvolta.

Notiuni de baza despre reincarnare – corpurile subtile
Din punct de vedere spiritual omul e format din mai multe corpuri, fiecare fiind constituit dintr-un anume tip de material (energie). 

Corpul material, cel obisnuit, cel care se naste, creste si imbatraneste este cel mai grosier corp. E alcatuit din atomi pe care i-am invatat cu toti la lectiile de chimie in scoala.

Urmatorul corp este cel bioenergetic, este corpul vital. Acesta mai este numit aura bioenergetica. In functie de starea de sanatate, de nivelul spiritual al persoanei acest corp este mai dens sau mai diluat, mai luminos sau mai intunecat. Dimensiunea acestui corp fiind de la 3-5 cm pana la 20-30 cm deasupra corpului fizic.  Vizualizarea acestui corp este usor de realizat dupa un antrenament scurt. Oricine poate sa vada acest corp. Am intalnit persoane care credeau ca e complicat sa vezi aura bioenergetica iar cand au vazut aceasta aura au spus ca sunt iluzii pentru ca nu are cum sa fie asa simplu. Clarvazatorii percep acest corp si sesizeaza lipsa de energie din anumite zone, ceea ce inseamna ca organele corespondende sunt bolnave sau in curs de imbolnavire. Vizual  corpul bioenergetic se percepe ca o forma ce urmareste conturul corpului fizic dar mai gros decat acesta. Senzatia tactila (energetica) este ca si cum ai atinge un camp magnetic, ca si cum ai atinge un obiect din “aer dens” si usor electrizat.

Mai subtil decat acest corp este corpul astral, format din lumina colorata care se modifica in functie de starile emotionale ale persoanei respective.  Dimensiunea acestui corp variaza la oameni intre 50 cm pana la zeci de metri. Forma acestui corp este ovala. In viata de zi cu zi aceste corpuri ale oamenilor se ating unul pe altul, se intrepatrund, se atrag sau resping. Toate acestea ne determina sa ne placa sau sa ne displaca cei cu care ne intalnim zilnic.  Vizualizarea acestui corp  este mai dificila deoarece particulele din care este constituit vibreaza cu frecventa mai mare decat particolele corpului bioenergetic. Imaginati-va spitele unei roti care se invarte incet. La viteza mica (frecventa mica) le puteti observa ca se invart. Aceast nivel corespunde materiei lumii fizice. Cu cat creste viteza(frecventa)  cu atat spitele rotii devin mai greu de vazut pana ce nu le mai distingem. Ele sunt acolo dar nu le vedem cu ochii fizici (pentru ca si acestia sunt facuti din materie care vibreaza lent).  Daca acum am renunta la corpul fizic si la cel  vital si am constientiza numai pe cel astral am avea in jurul nostru o lume similara cu visele. Consistenta acestui corp astral este cea a viselor.

Un alt corp energetic este corpul mental sau aura mentala. Acest corp are forma unui ou cu varful in jos sau forma de cerc. Bineinteles ca energia acestui corp este si mai rapida, deci mai elevata, mai subtila. Acest corp este foarte greu perceput si de catre clarvazatori. Gandurile noastre sunt cele care compun acest corp. Atunci cand un gand apare, o parte a corpului ia forma obiectului la care ne gandim. Forma se va schimba imediat ce ne gandim la altceva. Acest corp este denumit in mod generic “minte”. Dimensiunile acestui corp variaza in functie de nivelul intelectual al fiecaruia si in functie de puterea de concentrare.  Viteza cu care se deplaseaza particulele care formeaza acest nivel al universului este enorma, este viteza “gandului”.  Deplasarea este aproape instantanee, dar se face totusi in limitele legilor fizicii.  Daca am renunta la corpurile anterior prezentate si am constientiza numai corpul mental, in jurul nostru ar fi numai forme care se schimba cu rapiditate si care se ciocnesc unele de altele, influentandu-se in acest mod.

Corpul cauzal sau corpul intuitiei este urmatorul nivel al fiintei si numai foarte putine persoane au ajuns sa il poata percepe direct. Acest corp este informatie pura. Nu are dimensiuni sau colorit. Energia care il formeaza este atat de rapida ca frecventa incat este mai subtila decat gandurile. Daca doriti, este nivelul conceptelor din spatele gandurilor. Gandurile sunt vehicule pentru concepte. Daca am trai o viata numai cu acest corp am trai intr-o lume a ideilor.

va urma…

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *