6 comentarii

Munceste pentru tine

Astazi e momentul potrivit sa începi sa faci schimbarile pe care le vrei, pentru ca tu trebuie sa fi schimbarea pe care vrei sa o vezi în lume!

Prietene drag, sunt fericita! Astazi mi-am cumparat “Caietul visurilor”.
De mult timp pun pe hârtie ceea ce-mi doresc sa realizez, si scriu: “visez la ziua când îmi voi înlocui laptop-ul cu unul mult mai performant”, “visez ziua când îmi înving teama de apa si fac rafting pe un râu rapid”, visez sa calatoresc în……, “visez sa fiu cel mai bun psiholog!”, etc.

poza-munceste-pt-tine

Stii câte vise am? 80. Si în curând vreau sa ajung la 100.
Am început sa-mi scriu visele când am realizat care e scopul si misiunea mea în viata, când mi-am gasit pasiunea, si din acel moment în fiecare zi muncesc ca visele mele sa devina realitate.

Am atribuit fiecarei pagini o descriere succinta cu visul meu, am pus o imagine relevanta (am intrat pe internet si am accesat google imagini, si mi-am facut un folder special cu “poze pentru visele mele”) si am scris data când vreau sa se realizeze visul, data când am realizat visul si o patratica în care sa bifez fericita trairile din acel moment al împlinirii.

Odata ce ai pus pe hârtie ceea ce-ti doresti, tot universul lucreaza pentru tine, toate energiile se canalizeaza spre îndeplinirea scopului propus, si inconstient atragi îndeplinirea visului tau.

Viziunea face lucrurile sa se îndeplineasca!

Acum am peste 10 vise îndeplinite din cele mentionate, si ma simt din ce în ce mai bine si mai motivata sa muncesc în fiecare zi pentru mine, si pentru visele mele.

Unul dintre lucrurile pe care le vei afla întotdeauna despre oamenii de succes si care pun lucrurile în miscare, este ca acestia au viziune. De asta te sfatuiesc si pe tine, draga prietene, sa-ti imaginezi în detaliu visul tau, si sa pui si o data când crezi ca ti-l vei îndeplini.

Pasi simpli care te vor ajuta sa-ti îndeplinesti scopul si visul:

–    identifica piedicile si provocarile ce pot aparea. Ce-ti poate sta în cale, ce nu-ti permite sa actionezi? Poate fi lenea sau confortul, sau poate motivatia. Închide ochii si gândeste-te o clipa, permite-ti sa aflii raspunsul.

–    cauta resurse existente pentru atingerea scopului. Gândeste-te acum de ce ai avea nevoie pentru a-ti îndeplini visul. Poate e nevoie de energie sau credinta, sau poate de anumite persoane. Cum le poti contacta sau gasi? Ce materiale îti trebuie pentru aceasta?
–    Ai nevoie de resurse suplimentar? Aici poate fi vorba de o investitie materiala, de bani.
–    Ce posibilitati de realizare ai?
–    Enumera-le pe toate: în ce mod poti ajunge la scopul tau?, ce cai ai pentru asta? Care este primul pas pe care îl vei face?

Anatole France spunea: “pentru a realiza lucruri marete nu trebuie doar sa actionam, ci sa si visam, nu doar sa planificam, dar si sa credem.”

Sfatul meu e sa îndraznesti sa faci ceea ce poti visa.
Fi perseverent în actiunile tale!

Scrie-mi un comentariu si spune-mi câte vise ti-ai notat pâna acum si daca ai început sa muncesti pentru tine.

Cu drag,
Florina

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

6 Comentarii

 1. Acum citind articolul imi dau seama ca ma apropii de realizarea unui vis , acela de a calatori si de a avea mai mult timp liber.Ma bucur. 🙂 Scrii frumos imi place. 🙂
  p.s. cred ca se scrie “fii” cu doi de “i” , prin articol e cu un singur “i”.
  Succes in continuare,
  Cristi

 2. @ Mihai si Cristi: va multumesc pentru ca mi-ati scris, puneti-va la treaba si munciti pentru visele voastre!
  cu drag Florina

 3. @Cornel , daca tu asta crezi, ca nu se indeplinesc sau ca nu se vor implini, atunci asa este, daca vei crede ca se vor implini atunci asa va fi, totul depinde de atitudinea ta si de modul tau de gandire;)

 4. De urmat sfaturile ….
  Adeseam realizam lucruri pe care le-am avut in vis , sau am realizat lucruri pe care am indraznit sa le visam .
  Dar mai e si un pericol, acela cand nu reusim sa realizam un vis, picam in extrema de a nu mai incerca sa visam

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *