0 comentarii

Limbajul vorbirii

Lista articolelor din seria: Carti usoare, dar... esentiale!

  1. Limbajul trupului
  2. Limbajul vorbirii
  3. Orice se poate negocia

A doua carte pe care v-o propun este:

Limbajul vorbirii de Allan Pease si Alan Garner
Arta conversatiei

limbajul-vorbirii

In viata de zi cu zi folosim in proportie de 80% limbajul trupului si in proportie de 20 % vorbirea. Este adevarat ca gesturile sunt foarte importante, dar nu trebuie sa lasam cuvintele deoparte.

Cartea pe care v-o propun va ghideaza in invatarea cuvintelor puternice si cu mare influenta. Cuvinte ce pot face diferenta intr-o negociere.
O sa aflati ce cuvinte nu trebuie spuse sau trebuie evitate, astfel incat sa obtineti ceea ce vreti.
O sa aflati cum puteti sa ii faceti pe ceilalti sa accepte ceea ce propuneti, folosind tehnica aprecierilor sau a complimentelor sincere.
O sa invatati cum sa faceti o critica sa nu para asa de aspra si sa fie chiar constructiva.
Si… poate unul dintre cele mai importante lucruri pe care vi le spune aceasta carte este acela de a asculta ce spun ceilalti si in urma ascultarii, sa puteti sa va faceti strategia de reusita in ceea ce va propuneti.

Din nou o carte usoara, placuta si cu multe invataminte. Dupa parerea mea, aceste doua carti nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca nimanui. Daca stim cum sa ne exprimam dorintele, sansele de reusita sunt uriase!

Succes!

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start, Carti si filme

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *