0 comentarii

Orice se poate negocia

Lista articolelor din seria: Carti usoare, dar... esentiale!

  1. Limbajul trupului
  2. Limbajul vorbirii
  3. Orice se poate negocia

” Orice se poate negocia”de Herb Cohen

O carte buna pentru oricine, fie ca esti tanar dornic sa obtii tot ce iti doresti, fie ca esti parinte  sau om de afaceri.

orice-se-poate-negocia

Daca stau bine sa ma gandesc toata viata este o negociere. Incepand cu facutul cumparaturilor in piata si terminand cu obtinerea unui contract de munca sau daca vreti, incepand cu cresterea copiilor si terminand cu achizitia unei case.

Fie ca sunteti constienti sau nu, toti negociati, asa ca… de ce sa nu o faceti in cunostinta de cauza si cu rezultatele dorite?

Cartea de fata va invata ce este negocierea, cum sa incepeti sa negociati, care sunt cele trei variabile importante intr-o negociere, precum si cateva stiluri de discutii  din care sa va alegeti ce vi se potriveste.

Veti invata cum sa negociati cu zgarcitii, cu durii sau care sunt cele mai puternice arme in negociere.

Credeti-ma e o lectura placuta, folositoare si… usoara. Succes!

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start, Carti si filme

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *