0 comentarii

Ce urmeaza dupa dragoste!

Aminteste-ti care a fost lucrul acela de care s-a indragostit de tine. Doar tu il stii. Poate fi o lacrima stearsa pe furis sau un zambet, timiditatea ascunsa in tacere sau o atitudine ferma, o pasiune pe care iti place sa o impartasesti cu lumea sau o dorinta care si-a gasit corespondentul in alt om. Dupa ea te recunosc oamenii in general, caci nu vorbesc doar de dragostea sau legatura dintre un barbat si o femeie.

In valtoarea vietii apar alte persoane pe care, daca nu reusim sa ii integram in noi si sa le dam fiecaruia locul de cuviinta, destrama echilibrul dupa care puteai sa recunosti pe cei care se intelegeau bine, se admirau si se respectau reciproc.

Ne atrag opusurile, pentru ca nu suntem clari cu ceeea ce ne place cu adevarat astfel incat cautam un potentator care sa declanseze sa scoatem la suprafata ceea ce vrem, dar si sa lamurim confuzia cu ceea ce personal nu vrem, insa acceptam ca pentru altii poate fi un mod de viata. Curios este faptul ca ne dorim sa fim ca ceilalti si uitam cine suntem noi, de regula ca acei oameni care ne-au facut sa ne simtim indepartati.

Uneori este necesar sa cream acel spatiu intre noi, pe care cu cat esti mai constient ca este vital sa existe si il gestionezi de la bun inceput, cu atat lasa oamenii liberi sa aleaga continuarea.

Doi oameni pot sa formeze un cuplu sau un parteneriat, trei sau mai multi formeaza o echipa sau un grup. Daca nu esti pregatit sa te extinzi de la doi la mai multi oameni si sa iti formezi ascultarea pentru mai mult decat o singura voce pe care o auzi vei pierde terenul de joc.

Pregatit inseamna sa stii ce inseamna fiecare persoana pentru tine si cum ajungi la ea, cu acele mici secrete ale fiecaruia care deschid inima oamenilor, pe care le perfectionezi pe zi ce trece, dupa toate acele procese prin care treci ca sa te intelegi pe tine dar si pe cel de alaturi cu slabiciunile, temerile si nevoile lui.

Mai inseamna sa stii cand sa ceri ceva clar sau sa fii suficient de subtil cand vrei sa transmiti ca ceva nu e in regula si deranjeaza, sa te ridici de la masa sau sa faci altceva si sa lasi oamenii sa decida in lipsa ta astfel incat decizia sa fie asumata de intreg grupul, sa auzi vocea cea mai neinsemnata care protesteaza si sa ii gasesti natural locul si rolul.

Irina Elena Aiacoboae

Coach

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start, Dragoste, Motivatie

Despre autor

Scris de

Irina este life-coach, antreneaza oamenii care isi doresc sa construiasca relatii frumoase, cu ei insisi si cu cei din jur, care au vise, obiective, dorinte si care doresc sa le implineasca, care vor isi descopere potentialul lor infinit in a-si crea o viata extraordinara si a explora cine sunt zi dupa zi. Irina si-a inceput dezvoltarea personala acum 5 ani de zile prin a practica Reiki, apoi a urmat cursurile Landmark Education, Ho’ponopono, EFT si life-coaching cu Noble Manhattan. http://irinaaiacoboae.wordpress.com/

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *