0 comentarii

Primul webinar AS din editia 5, despre educatie financiara

Miercuri, 5 decembrie 2012, va avea loc primul webinar gratuit din editia a cincea a proiectului AS. Webinarul va trata o tema de educatie financiara, va detalia cele 7 piedici care opresc un tanar sa faca bani in adolescenta. Acest eveniment este dedicat atat adolescentilor care doresc sa faca bani cat si parintilor care vor sa sprijine copilul lor si sa-i mareasca sansa de a avea succes financiar in viata.

Webinarul va fi prezentat de Luca Dezmir, medic, investitor si initiatorul proiectului.

Webinarul va fi prezentat de doua ori, dimineata si seara. Prima sesiune incepe la ora 11 si dureaza 2 ore. A doua sesiune incepe la ora 19. Daca doresti sa participi, intra la adresa anymeeting.com/lucadezmir1 cu un sfert de ora inainte de inceperea evenimentului (10:45 sau 18:45).

Pana la eveniment, te invitam sa citesti un articol preliminar, despre cele 5 feluri in care parintii saboteaza viitorul financiar al copiilor lor: milionarulmioritic.com/2012/11/27/5-feluri/

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *