2 comentarii

Webinar gratuit pentru adolescenti!

Va invit la un nou webinar GRATUIT . Luca Dezmir este alaturi de voi la un webinar despre:

7 piedici care  te opresc sa faci bani in adolescenta

Pentru a participa la webinar trebuie sa va inscrieti cu ajutorul unui formular la urmatoarea adresa:

http://lucadezmir.com/webinar-pentru-adolescenti/

Webinarul va avea loc la inceputul lunii decembrie. Va recomand sa va inscrieti cat mai repede.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start, Bani, Cariera, Motivatie, Viziune

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

2 Comentarii

  1. webinarul va face parte dintr-un mini-curs despre primii pasi pe care trebuie sa-i faci in adolescenta, pentru a face bani, el va fi disponibil cu plata pe leducativ.com in a doua parte a lunii ianuarie 2013 si se va putea cumpara la un pret (probabil) de 21 de lei de pe lucadezmir.com/shop

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *