0 comentarii

Ce simti si ce vezi? Partea I

Lista articolelor din seria: Ce simti si ce vezi...

  1. Ce simti si ce vezi? Partea I
  2. Ce simti si ce vezi? Partea a II a

Ca o poveste care poate urma cursul unui final fericit sau mai putin fercit ne lasam in voia gandurilor si ne construim o lume si o viata pe care o numim realitate.

Fara sa-ti dai seama , astazi traiesti intr-o dimensiune in care toata intelepciunea exprientelor trecute si fiecare sclipire energetica careia i-ai dat nastere, se asterne cu stiloul mintii intr-o carte imaginara pe care o poti publica astazi si in care tu esti actorul principal.

Poate, daca as fi stiut in urma cu anii in urma sa am grija de gandurile si emotiile mele as fi sarit cativa pasi care au constituit doar momente de ratacire, fara nici o directie in existenta mea.

Biologic singura nevoie fara care nu poti trai este hrana pentru trupul nostru fara sa existe consecinte imediate asupra sufletului si mintii noastre, si totusi in timp, lipsa acestor resurse pentru celelalte parti ale persoanei noastre se resimt intr-un prezent care aduce cu el insatisfactia personala.

Astazi oamenii sunt practici si vor pasi concreti, retete spre a schimba cu cel mai mic efort si implicare realitatea pe care o traiesc. Unii cred ca deficienta principala o constituie timpul, care este cel mai mare activ de pe Terra, insa eu as spune ca ceea ce ne lipseste multora din noi este adevarata motivatie si dorinta de a ne implica in scrierea povestii vietii noastre.

Poate ca din comoditate sau confort te-ai obisnuit sa lasi la mana destinului, sortii sau sa atribui responsabilitatea experientelor neplacute unei forte exterioare care te guverneaza.

Te plangi ca nu ai control asupra vietii tale si ca poate contextul cultural in care traiesti e singurul impediment pentru a-ti duce la capat obiectivele si visurile. Te abandonezi in rutina zilnica alergand doar pentru a-ti satisface aceste nevoi primare astfel incat trupul tau sa supravietuiasca, dar nu faci nimic pentru mintea ta si pentru sufletul tau si, fara cea mai mica surpriza, nici altcineva nu se ocupa de asta pentru tine.

Amanarea  ti-a devenit prieten si chiar daca un impuls de moment te-a adus acolo unde te-ai hotarat ca e momentul sa actionezi pentru a-ti crea tu singur viata de care sa fi indragostit, ea sta ca un paravan in drumul tau.

Mai intai nu stii ce anume iti doresti, apoi dupa timp petrecut in introspectie reusesti sa iti descoperi pasiunea, sa iti asculti vocea interioara si sa lasi la o parte ideile imprumutate de-a lungul vietii despre ce anume e bine pentru tine, despre ce anume iti place sa faci, despre cine esti cu adevarat si totusi nu reusesti sa urmezi aceasta noua cale.

Te intrebi:

De ce nu sunt bogat?

De ce nu am o relatie minunata?

De ce nu cred in mine?

De ce nu pot sa-mi urmez visurile?

De ce nu  pot avea propria mea afacere?

De ce nu am cariera pe care o doresc?

Si astepti sa primesti raspunsuri. Din pacate aceste intarzie sa apara.

Unde e divinitatea careia i-ai incredintata toate aceste dorinte ? Inca astepti sa primesti un raspuns sau te gandesti cu ce ai gresit, sau ale cui pacate le savarsesti neobtinand ceea ce iti doresti?

Te asigur ca  poti sa astepti o viata, pentru ca pionul  principal in aceste ecuatii esti tu si intrebarile pe care ti le pui sunt formulate gresit. Tu ii spui mintii tale exact ce sa faca, asa ca daca vei continua sa o populezi cu griji, temeri, si seminte negative ea iti va aduce exact ceea ce tu ii spui.

Daca schimbi modul in care vorbesti cu tine, si cu partea care se ocupa de intelect a fiintei tale lucrurile vor sta diferit. Cu siguranta o intrebare pusa corect iti va antrena mintea astfel incat ea sa gaseasca solutii in loc sa se concentreze pe problema.

Reformuleaza acum aceste intrebari si dirijeaza-ti mintea, al carui stapan esti sa urmeze o cale eficienta.

Aseaza-te si scrie chiar acum , indiferent daca tu consideri ca e o pierdere de vreme, intrebarile corecte pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Eu am facut-o si majoritatea oamenilor care se indrepta spre ceea ce iti doresc au urmat acest pas. Vrei sa-ti spun ceva? Chiar functioneaza!

Ce ma impiedica sa fiu bogata?

De ce am nevoie sa imi infrang temerile care ma guverneaza?

Ce pot sa fac sa ies din aceasta situatie?

Ce ma impiedica sa slabesc?

Ce ma impiedica sa am o relatie minunata?

Ce ma impiedica sa cred in mine?

Ce ma impiedica sa imi urmez visurile, sa-mi pornesc propria afacere, sa am cariera pe care o doresc?

Raspunzand la aceste intrebari vei descoperi care sunt obiceiurile care te tin in loc si pe care le practici de atata vreme fara sa obtii vreun rezultat pozitiv.

Va urma… ceva interesant!

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *