1 comentariu

Arta Seductiei – stiinta si rezultate I

Lista articolelor din seria: Arta seductiei

  1. Arta Seductiei – stiinta si rezultate I

Sunt 3 lucruri care iti pot aduce succes cu femeile. Faima, banii sau personalitatea. Daca primele 2 sunt greu de obtinut imediat, personalitatea e un lucru la care poti incepe sa lucrezi in momentul asta”. Sunt 6 ani de cand am auzit aceste cuvinte si au fost atat de adevarate pentru mine incat intreaga mea viata s-a schimbat, in bine, doar de la aceasta fraza. Pentru ca nu am avut optiuni si a fost singura mea speranta: Sa cred ca asa e si sa risc mergand pe un drum deloc usor, ani de zile,  iar la sfarsit sa culeg roadele unei decizii intelepte sau sa platesc pentru o greseala.

Sunt 3 lucruri care au facut ca aceasta fraza sa imi schimbe viata radical in bine:

1. Cand iti dezvolti personalitatea, realizezi ca nu doar succesul cu femeile creste exponential, ci si in toate domeniile vieti incep sa se produca schimbari in bine. In familie, in domeniul profesional, financiar etc.

2. La scurt timp dupa ce am inceput sa lucrez la dezvoltarea personalitatii mele mi-am descoperit vocatia, si anume psihologia. Am renuntat la tot ce facusem pana atunci, la slujba, vechiul anturaj si 5 ani de politehnica pentru ca sa merg la facultatea de Psihologie

3. Dupa cativa ani de studiu si experiente am inceput sa ii invat si pe altii din ce am invatat eu, si intelegand probleme si nevoile oamenilor am putut invata eu insumi  intr-un ritm de 2 sau 3 ori mai rapid decat atunci cand invatam singur.

„Tota vita schola est“ spune proverbul latin si pe buna dreptate, intreaga viata este o scoala si un proces de  educatie permanenta.

Am sa va povestesc despre lucrarea de licenta la facultatea de psihologie. Titlul ei este „ Trasaturi de personalitate si satisfactia sexuala la barbati”.  NU a fost foarte greu sa o realizez pentru ca lucram de 6 ani la ea  :), chiar si dinainte sa stiu ca voi ajunge la facultatea de psihologie. Cu ajutor ei, doar am avut ocazia sa demonstrez stiintific ceea ce stiam si promovam demult.

Importanta uriasa a personalitatii la barbati in privinta succesului cu femeile!

Foarte pe scurt, in lucrarea aceasta am fost ajutat de 60 de baieti de pe forumul Arta Seductiei cu varste intre 15 si 40 de ani care au completat un set de teste si care au aratat legaturi foarte puternice intre satisfactia sexuala si trasaturi de personalitate ca:  Incredere in sine, inteligenta emotionala, dorinta de a incerca senzatii noi, locul de control, lipsa timiditatii, etc.

Acum sa revenim la lucruri mai putin stiintifice, la viata reala.

Nu e vina ta daca nu esti 100% satisfacut pe plan sexual, de relatiile pe care le ai cu femeile in momentul asta, de rezultatele generale la acest capitol al vietii.

Exista ceea ce se numeste „ programare sociala”, adica un efort comun al parintilor, mass-media, sistemul de invatamant de a impune niste reguli si comportamente tinerilor astfel incat acestia sa mearga pe drumul impus, mai degraba decat sa isi urmeze propriile interese.

Ceea ce pe mine m-a ajutat cel mai mult sa evoluez, au fost esecurile si dezamagirile cu femeile. Am avut sute de experiente in care am esuat insa niciodata nu greseam la fel pentru ca tot timpul imi invatam lectiile.

Va urma…

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

1 Comentariu

  1. Adina

    Cred ca printre cele trei lucruri care iti aduc succes cu femeile ar trebui sa se numere capacitatea de afectiune a unui barbat, care daca exista, dispare mai greu decat banii sau faima…
    Dupa cum a spus o cunoscuta vedeta “o femeie functioneaza perfect atunci cand e iubita perfect”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *