0 comentarii

Un nou webinar AS

Va invit sa luati parte la cel de-al doilea webinar AS. Incepand cu acest webinar vom folosi platforma NTR meeting, multumim astfel celui mai nou partener al proiectului AS, E – Concept.

In 8 februarie, incepand cu ora 19.00 va invitam sa descoperiti : “De unde incepem sa ne cladim viitorul”. Trainerul seminarului va fi Mirela Bojin.

Daca doriti sa aflati mai multe datalii, dati click aici. Puteti folosi link-ul din pagina de detalii cu 10 minute inainte de inceperea webinarului pentru a participa.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Bani

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *