2 comentarii

Primul webinar din aceasta editie…

Sergiu Tamas va fi alaturi de voi si va spune…

Schimbarea este inconfortabila… dar poate fi facuta!

Atunci cand experimentezi schimbarea este ca si atunci cand parasesti locurile familiare pentru ceva necunoscut. Schimbarea cauzeaz? un intreg haos pentru sine si pentru corp, deoarece sinele nu mai are sentimente cu care s? rezoneze pentru a se defini.

In cadrul acestui webinar vom incerca sa raspundem la cateva intrebari precum:

  1. Este omul doar o fiint? activata chimic?
  2. Ce si cum repetam?
  3. Cum ne modeleaz? mediul propria gandire?
  4. Cum s? facem, totusi, schimb?rile pe care ni le dorim?

Pentru a avea orice noi experiente, trebuie sa traim mai presus de gandurile, amintirile si asocierile din trecutul familiar.

Ne auzim luni, 7 noiembrie, incepand cu ora 19.00, pe platforma AnyMeeting.

Pentru a va inscrie la webinar dati click pe link-ul de mai jos cu 10 minute inaintea inceperii.

http://www.anymeeting.com/webinariiAS1

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Bani

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *