1 comentariu

Escrocherie sentimentala cu pierderi financiare IV – Precum in Cer asa si pe Pamant

Ce ai mai invatat din experienta respectiva?

Cred ca unul din primele lucruri pe care le-am realizat atunci a fost ca ceea ce facuse individul respectiv nu era ceva personal. El isi alesese sa isi castige existenta practicand meseria de escroc, exploatand dorintele imediate ale femeilor de dragoste, nerabdarea si neatentia lor. Gandul asta m-a facut sa ma detasez de propria mea experienta, sa incep sa gandesc limpede si chiar sa il iert. Faptul ca eu am interactionat cu el la maniera aceasta pentru mine insemna ca eu am de invatat niste lectii, pe care altadata le-am ignorat. Acum pe langa dezamagirea sentimentala aveam de invatat si o lectie financiara pe care am plati-o cu varf si indesat. Probabil ca altfel nu as fi inceput sa ma trezesc la maniera asta.

Faptul ca l-am iertat nu m-a facut sa imi spun ca o sa il pedepseasca Cineva acolo Sus pentru asta, decat pentru un moment. Atata vreme cat pe Pamant exista institutii abilitate sa stabileasca o pedeapsa pentru o infractiune de talharie savarsita e treaba mea sa cer lucrul acesta acolo unde traiesc si nu sa las altuiva sarcina asta.

Am aflat atunci ca un escroc nu insista. El propune odata, pentru ca asa cum zicea politistul, chiar daca una refuza sunt multe gaste de unde isi poate gasi o victima.

M-am intrebat care a fost gandul premergator acestei intalniri. Observasem ca nu o data barbatii dispareau brusc din viata mea pentru o perioada. Atunci mi-am zis ca ca probabil si eu fac acelasi lucru si Eu o sa stau intr-o relatie. Numai ca am stat ca o stanca exact in relatia cu un infractor. Nu m-am clintit, nu am vazut, nu am vrut sa aud nimic, am mers pana la capat cu ochii inchisi. Am stabilit de la inceput conditiile de intalnire si ziua si chiar si atunci cand am avut ezitari el a reusit sa ma intoarca la planul initial. Pentru ca si eu ma tineam cu dintii de reguli stabilite de la bun inceput.

Nu stiam ce inseamna sa fii flexibil, sa negociez, sa spun Nu intr-o relatie. Nu stiam cat vreau sa dau, pana unde, care imi sunt limitele, care imi sunt conditiile. Nu stiam cum functionez eu, cum as fi putut sti cum functioneaza altcineva?

Ai schimbat ceva de atunci?

Da, sunt mult mai flexibila si mai deschisa. Ascult, vad ce imi convine, ce nu, negociez o solutie comuna atunci cand este posibila, accept ca uneori pot sa nu inteleg un om, asa cum nici eu nu sunt inteleasa cateodata si sa mergem mai departe.

Cu drag,

Irina Aiacoboae

Antrenor de Viata

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Bani, Dragoste

Despre autor

Scris de

Irina este life-coach, antreneaza oamenii care isi doresc sa construiasca relatii frumoase, cu ei insisi si cu cei din jur, care au vise, obiective, dorinte si care doresc sa le implineasca, care vor isi descopere potentialul lor infinit in a-si crea o viata extraordinara si a explora cine sunt zi dupa zi. Irina si-a inceput dezvoltarea personala acum 5 ani de zile prin a practica Reiki, apoi a urmat cursurile Landmark Education, Ho’ponopono, EFT si life-coaching cu Noble Manhattan. http://irinaaiacoboae.wordpress.com/

1 Comentariu

  1. Petrica Bos-tan

    trebuia sa inveti si ca nu trebuie iertat, faptul ca ce a facut nu e personal nu-l absolva de vina pe individ, in viata trebuie sa accepti si binele si raul asadar pe langa iubire si iertare trebuie sa accepti si ura, foloseste-ti iertarea pt cei dragi mai bine. Succes! 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *