1 comentariu

Arta memoriei

Titlu: Arta memoriei
Autor: Sorin Faur
Anul aparitiei: 2002
Editura: Creative Solutions
Nr pagini: 256

O surpriza placuta, cartea Arta Memoriei trateaza exhaustiv problema memorarii si mnemotenica. Bogata in informatii de baza asupra memoriei,exemple, exercitii si aplicatii, teste de memorie si mai ales tehnici de stocare si accesare a informatiei, aceasta carte este ghidul pe care il recomand cu caldura pentru a obtine memoria pe care ti-o doresti.
Am ales sa nu prezint prea multe despre carte. Am intrat pe website-ul editurii si am gasit nu numai o prezentare ampla si la obiect, ci si o parte din continut. Acestea vor vorbi de la sine.

Aici este disponibila cartea http://www.creativeminds.ro/prezentare_m.htm Capitolele sale sunt prezentate, de asemenea, pe scurt, iar pe aceeasi pagina exista si un formular de comanda, precum si datele de contact ale autorului pentru comenzi.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Bani

Despre autor

Scris de

Ca profesie sunt ecolog. Am urmat aceasta chemare din pasiune cât si din nevoia de a contribui, în masura în care pot, la sanatatea mediului în care traim cu totii. Si implicit a noastra. O alta activitate a mea este implicarea în organizatii, în special de tineret si de ecologie. Ma puteti contacta la adresa: liastelea [at] yahoo [punct] com

1 Comentariu

  1. andrei

    Salut! Caut de ceva timp cartea aceasta.Am incercat sa intru pe site-ul afisat ,dar nu reusesc.Ma poate ajuta cineva?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *