0 comentarii

Webinar AS: Unde cauti motivatia?

La multi ani si sa aveti un an 2011 de nota 10 ­čÖé

La startul acestui an in care toti speram la ceva mai mult decat anul trecut, va propunem un raspuns la intrebarea “Unde cauti motivatia?” . Asta pentru ca fara motivatie, sperantele noastre pot fi usor sterse de imprejurari.
Raspunsul va fi dat de Gabi Pascal, in cadrul unui webinar Avantaj la Start, care va dura o ora si va incepe luni, 10 ianuarie, la ora 19.

Gabi Pascal este vicepresedinte al Asociatiei Empower si director in proiectul Habitat for Humanity Comanesti. Mai multe despre Gabi puteti afla pe blogul sau personal.

Pentru a participa la webinar, intrati cu cel putin 10 minute inainte de inceperea webinarului la adresa https://eu1.ntrmeeting.com/checkin/jc/893215103

In cadrul paginii de pe Facebook a evenimentului va puteti confirma participarea.

Pentru a fi la curent cu desfasurarea webinariilor Avantaj la Start, introduceti adresa de email in formularul de pe pagina webinariilor Avantaj la Start 2010.

P.S. Sharing is caring! Dati mai departe vestea iar noi va vom fi profund recunoscatori. Plus ca puteti oferi cuiva exact sansa de care are nevoie pentru a gasi raspunsuri esentiale in dezvoltarea personala.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *