0 comentarii

Cu gandul la 2011

Un An Nou fericit, incarcat de realizari,  de progres personal, de bunastare si mai ales de optimism va doresc. Sa vi se implineasca dorintele toate si sa priviti cu incredere spre viitor.

Daca v-ati facut bilantului anului trecut nu va ramane acum decat sa va faceti planurile pentru noul an. Nu va lasati descurajati de greutati, dezamagiri sau piedici. Ele fac parte din viata si scopul este tocmai sa le depasim.

Desigur, nu detinem in intregime controlul asupra propriului destin. Dar nu avem nici o scuza sa nu facem ceea ce depinde de fiecare dintre noi. Da, fa-ti planuri pentru viitor. Pentru ca Viitorul exista. Indrazneste sa privesti inainte.

Poate ca drumul e mai greu decat sperai, poate ca vei avea mai mult de muncit, poate ca ti se vor pune bete-n roate. Si ce daca? Tu trebuie oricum sa-ti atingi tinta. Tenacitate si curaj, determinare si credinta, acestea sunt ingredientele succesului in 2011. Chiar daca reusita va insemna doar sa te mentii pe linia de plutire. E si asta o victorie, nu? La urma urmei scopul e sa ne jucam cat mai bine cartile pe care le avem. Ce rost ar avea sa ne pierdem timpul lamentandu-ne ca n-am primit o mana mai buna…

Pentru cei mai multi dintre noi banii au devenit principala preocupare, chiar o obsesie. Si, din pacate, ei vor fi tot putini si in 2011. De multe ori chiar prea putini. Si in unele situatii nu vom putea face prea mult pentru a schimba asta. Cel putin nu imediat.

Dar perseverenta va da pana la urma roade. Crizele (inclusiv sau mai ales cele personale) sunt izvoratoare de solutii inovatoare. Te obliga sa cauti rezolvari si sa-ti depasesti limitele. Te provoaca sa supravietuiesti cu orice chip si, de multe ori, asta inseamna sa evoluezi.

Orice problema are mai multe solutii. Iti doresc sa o gasesti pe cea mai potrivita pentru tine. S-o rezolvi si sa mergi mai departe. De preferat in sus, spre nivelul urmator. Unde, desigur, te vei confrunta cu alte probleme si va trebui sa cauti noi solutii, mereu si mereu…

Pentru ca viata te poate invarti in cerc sau urca in spirala.

Dar asta deja depinde doar de tine.

La Multi Ani!

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Mirela a absolvit facultatea de Electrotehnica si pe cea de Finante Contabilitate. Este interesata de dezvoltarea personala si finantele personale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *