0 comentarii

Spatiu

Sa fim. Spun eu referitor la o parte a misiunii mele, ca intentie care (imi) ghideaza ganduri, cuvinte, actiuni.

Cum sa fim?
Total. Cu ceea ce ne place si incurajam, cuprinzand ceea ce e negativ si de inlaturat sau ignorat (si in acest fel, sustinut?).

Ce am observat?
E o notiune inedita. Incepand cu mine, dinainte vreme.
La o prezentare am mentionat aceasta perspectiva personala. Posibilii beneficiari ai acestui spatiu de coaching au venit sa ma intrebe daca exista si o structura dupa care ne ghidam, pentru ca de asa ceva ar fi nevoie.
E deconcertanta o asemenea oferta? Spatiu de a ma vedea. Ca prima si nu unica resursa oferita.
Cum sa fiu, daca nu stiu cine, unde, pana unde, cu cine, ce?!

Care e un posibil pas care ar urma firesc?
A-mi pune la dispozitie alternative si contexte din care sa pot alege. Iar eu si nu altcineva pentru mine?

Care este semnalul, butonul care trezeste in noi “reactia”?
Cu ce ne seamana opusul acestui spatiu? Cat de familiare ne sunt limitarile si ingradirile si cum facem trecerea catre o fiintare responsabila si intentionata?

De asemenea, intalnit si actual conceptul si in relatii. Cum ne aranjam spatiul, cat punem in comun intru echilibrare si armonizare?

Imi apare imaginea aglomerarilor, de orice forma si cu orice ocazie. Ce frica ne hraneste tentatia alipirilor si cum ii dam spatiu pentru ca astfel sa o integram?

Intrebari. Si spatiu pentru raspunsuri, in ritmul si modul firesc al fiecaruia dintre noi.
Cu intelegere si respect fata de ceea orice se intampla sa manifestam, lasand spatiu pentru cine si ce suntem, mult mai mult decat atat.

Anca

Anca Rugina
www.activeliving.ro

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Numele meu este Anca Rugina. Am pregatire de Trainer si Coach NLP, prin programele de formare si certificare urmate la Universitatea NLP din Santa Cruz, cu Robert Dilts, Judith Delozier, Suzi Smith. Am devenit de asemenea NLP Practitioner si Master Practitioner, cu certificare SNLP SUA, IANLP Switzerland & IN Germany, fiind absolventa a scolii Competent Consulting Romania. Continuand acest parcurs, am colaborat ca asistent in cadrul cursurilor de formare in NLP, Practitioner si Master Practitioner, organizate de Competent Consulting. Am participat la peste 900 de ore de training si dezvoltare personala in NLP (Programare Neuro-Lingvistica) si la peste 1000 ore de dezvoltare personala in Psihoterapie Experientiala si Psihodrama. Imi imbogatesc continuu abordarea accesand diferite metode de autocunoastere si evoluare: Constelatii Familiale, meditatie. Viziunea mea este o lume in care oamenii traiesc in armonie cu ei insisi si cu natura. Contributia mea la aceasta lume este sa traiesc constient, sa imi aduc cunostintele si experienta in sprijinul celorlaltora, astfel incat oamenii sa se simta acceptati pentru ceea ce sunt, sa isi acceseze si sa isi foloseasca resursele interioare pentru a-si crea viata pe si-o doresc, in ritmul potrivit lor. Modalitatea prin care pun in aplicare aceasta misiune este sa sustin sedinte de coaching individual si sa facilitez workshopuri de dezvoltare personala, insotind transformarea la nivelul actiunilor, abilitatilor, modului de a gandi, de a simti si relationa, in acord cu natura si telurile de viata ale fiecaruia. www.activeliving.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *