0 comentarii

“Provocari matinale”

Dragii mei, mi-am dat seama ca suntem multi cei care ne punem intrebari si gasim raspunsuri, dar sunt si mai multi cei care nu indraznesc sa se intrebe, ce sa mai vorbim de raspunsuri.

Incepand de saptamana aceasta va “provoc” la discutii, in fiecare vineri dimineata pe TVR3. “Provocari matinale” va fi o rubrica in matinalul “Buna dimineata, Banat!” difuzat in direct pe TVR3, intre orele 7.00-8.30

tv

Va provoc sa indrazniti sa va intrebati…

Cand va veti cumpara o insula?

Cand veti avea un milion de dolari?

Oare pot sa am un adolescent cuminte si intelegator?

Pot ajung cel mai bun fotbalist?

Pot sa ajung presedinte?

Pot sa fiu cel mai ravnit baiat din liceu?

Pot gasi barbatul perfect?

Raspunsurile le vom gasi impreuna cu invitatii mei, care in fiecare vineri isi vor bea cafeaua in studioul TVR3.

In 9 octombrie va fi alaturi de mine, o buna prietena… Adriana Dodea, psiholog care va raspunde intrebarii: Putem avea parinti perfecti? si va va da solutii.

Astept cu drag provocarile sau intrebarile voastre ca si comentariu la acest post sau de ce nu pe adresa mea de email (pe care sunt sigura ca o puteti gasi ­čÖé )

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *