0 comentarii

… gata! Am pregatit cizmulita…

E deja tarziu… acusi vine Mos Nicolae si cizmulitele mele nu sunt inca pregatite!!!!


foto by arttis

Am plecat sa le pun in geam. Anul acesta am fost cuminte si sunt sigura ca va trece pe la mine, la fel ca in fiecare an ­čÖé . I-am pregatit si cateva bunatati cu care il rasfat… sa mai vina si la anul.

Inainte sa plec…. sa nu uit. Am ceva pentru voi… cu ajutorul lui Razvan, Mos Nicolae a reusit sa puna pe Vimeo webinariile Avantaj la start, de pana acum… asa ca spor la ascultat, in caz ca le-ati ratat!

Bogdan Vaida despre Managementul timpului:
http://vimeo.com/32102800

Sergiu Tamas despre Schimbarea din viata ta:
http://vimeo.com/32047952

Corina Florea despre Competentele profesionale:
http://vimeo.com/32472727

Si eu… intr-o discutie cu cei tineri:
http://vimeo.com/32809779

Cu mult drag,

Simona

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *