2 comentarii

Brandul personal sau cine sunt eu!

Unul dintre colaboratorii cei mai vechi ai proiectului AS, Alex Chimu… s-a hotarat sa rupa tacerea ­čÖé

Va invit sa-l ascultati, sa-l urmariti pentru ca… spune bine! Timp de 46 de minute si 53 de secunde, Alex va va vorbi despre brandul personal , cum sa-l cladim , cum sa-l mentinem … cum sa fim cineva.

Vizionare placuta!

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

2 Comentarii

  1. Pingback: Define?te-?i brand-ul personal în carier? - Concediaza-ti seful!

  2. Pingback: Define?te-?i brand-ul personal ├«n carier? « Carieradepiatra's Blog

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *