2 comentarii

Adolescentii OK!

Sunt tot mai convinsa de parerile mele :)…

Ma refer aici la faptul ca tinerii sunt deschisi, sinceri, dornici de cunoastere si comunicativi ,atunci cand au un partener de discutii adecvat.

In cadrul proiectului nostru, vom sustine prelegeri LIVE la clase de elevi de liceu. Am hotarat sa vorbim in cadrul acestor prelegeri despre ce vor tinerii, nu despre ce credem noi, ca vor tinerii… si a fost o decizie excelenta.

In acest context am stat de vorba cu elevi ai unui liceu timisorean,  Colegiul Emanuil Ungureanu, clasa a IX a.

Am avut parte de o intalnire excelenta, cu copii minunati, respectuosi, deschisi spre comunicare si dornici sa afle lucruri noi.

Impresiile cu care am ramas sunt dintre cele mai bune atat fata de ei cat si fata de diriginta lor, care stie sa pastreze o atmosfera de cooperare si consens, fiind alaturi de ei atunci cand au nevoie.

Cat despre subiectele pe care le prefera… Din 27 de elevi participanti la sondaj:

23 vor sa afle despre: “Cum sa faci bani din adolescenta”

19 vor sa afle despre: “Limbajul nonverbal in iubire”

17 vor sa stie: “Cum sa traiesti viata pe care ti-o doresti”

16 vor sa stie: “Cum sa iti petreci mai mult timp cu gasca fara sa iti scada notele la scoala”

Acestea sunt cele mai solicitate subiecte, subiecte pe care vom sustine prelegeri la clasa respectiva.

Urmeaza alte lice timisorene si suntem curiosi de rezultate… Suntem pregatiti pentru… aproape orice! ­čÖé

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start, Motivatie, Viziune

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

2 Comentarii

  1. Geo

    Sper sa-si doreasca sa aiba cu totii un job part time, de seara sau weekend.

  2. Acest articol se poate constitui intr-un element al mesajului “Gata cu zicala -Tinerii din ziua de azi…-” ­čÖé Se tot spune asa, dar nu se cauta solutii pentru tineri, nu sunt intrebati ce vor si ce isi doresc. Aceste prelegeri sunt foarte binevenite!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *