0 comentarii

Accepta-ma asa cum sunt!

Ai avut senzatia vreodata ca stii ca nu este in regula comportamentul tau, dar emotiile pe care le incerci in momentul respectiv sunt mai presus de vointa ta de a le controla? Cand tot ce vrei in momentul respectiv este sa le eliberezi asa cum sunt?

Cand ceea ce incerci este furie, manie, suparare, dezamagire singurul lucru pe care poti sa il faci este sa le accepti asa cum sunt si sa le descarci asa cum stii mai bine. Daca exista persoane care au contribuit la starea ta cel mai bine este sa nu stea in calea ta o vreme cat tu inca le mai porti in tine. Daca ai ce sa le comunici si iti sta pe suflet poti sa o faci. Insa nu ele te vor ajuta sa te linistesti si sa iti revii atata vreme cat ele sunt unul din motivele pentru care treci prin starile respective.

Daca poti sa iti intelegi si sa iti accepti supararea sau mania chiar daca toate acestea te fac sa fii ridicol, poti sa ceri sa fii acceptat si de cei din jurul tau. Asa cum poti sa fii minunat, genial si plin de iubire tot la fel de bine poti sa ai si momente cand nu judeci limpede si ratiunea iti este intunecata de o poveste pe care nu o intelegi. Cat timp dureaza aceasta stare depinde de tine. Cand te vei satura sa stai in suferinta acumulata vei vrea sa iesi cu tot dinadinsul de acolo si sa iti indrepti gandurile si energia spre ceva pozitiv, constructiv, care sa te multumeasca si implineasca.

Important este sa elimini cu adevarat toate lucrurile care s-au adunat pe parcurs si probabil ultimul eveniment care te-a marcat e doar cireasa de pe tort si ai ocazia sa vezi de data aceasta din ce este facuta compozitia lui. Doar ca nu este o reteta de dat si la altii. Fiecare isi are propriile retete culinare si propriile povesti.

Poti sa ceri claritate si sa incepi sa vezi lucrurile dincolo de implicarea emotionala si povestea pe care ai rulat-o o vreme. Incetul cu incetul vei decanta toate emotiile din istoriile adunate si te vei elibera.

Poate fi o perioada in care poti sa inveti sa iti folosesti energia negativa spre a crea ceva pozitiv. Oriunde doresti sa o canalizezi astfel incat la sfarsitul acelei perioade sa spui, da, mi-a prins bine acest timp cu mine. Gaseste ceva de realizat pe care ti-ai propus de ceva vreme sau poate ceva nou unde poti sa iti canalizezi energia si dragostea din tine.

Cu drag,

Irina Aiacoboae

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start, Motivatie, Viziune

Despre autor

Scris de

Irina este life-coach, antreneaza oamenii care isi doresc sa construiasca relatii frumoase, cu ei insisi si cu cei din jur, care au vise, obiective, dorinte si care doresc sa le implineasca, care vor isi descopere potentialul lor infinit in a-si crea o viata extraordinara si a explora cine sunt zi dupa zi. Irina si-a inceput dezvoltarea personala acum 5 ani de zile prin a practica Reiki, apoi a urmat cursurile Landmark Education, Ho’ponopono, EFT si life-coaching cu Noble Manhattan. http://irinaaiacoboae.wordpress.com/

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *