0 comentarii

Maine, un nou webinar AS

Maine seara, 23 mai 2011, intre orele 19 si 20, se va desfasura un nou eveniment Avantaj la Start, concretizat printr-un webinar sustinut de Dragos Stoian. Prezentarea va fi pe tema dezvoltarii personale.

Linkul de acces la webinar este eu1.ntrmeeting.com/checkin/jc/267388233. La aceasta adresa, introdu un nume in campul de text din dreapta, apasa butonul “Sign In”, apoi “Join Conference”. Moderatorul evenimentului, Simona Hupov, iti va valida cererea de acces, permitandu-ti accesul.

Dragos Stoian este o persoana pasionata de dezvoltarea personala. Iata un citat de pe blogul sau, unde gasesti mai multe detalii despre Dragos:

Pasiunea mea cea mai mare este dezvoltarea personala. Am convingerea ca toti avem capacitatea de a fi extraordinari, fiecare în modul sau unic.
Imi place sa analizez si sa descopar cauzele succesului, dar mai ales ce inseamna succesul si fericirea pentru fiecare – nu am putea oare sa ne definim singuri semnificatia succesului?

Te asteptam sa participi la webinar si ne-am bucura tare mult sa le spui si altor persoane despre acest eveniment. Iti multumim!

Iti poti confirma participarea si pe Facebook.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *