3 comentarii

Un nou colaborator: Adrian Popescu

Adrian Popescu este psiholog, sociolog , trainer si autor a numeroase articole motivationale in reviste de profil. Are la activ peste 200 de ore de formare si dezvoltare personala prin inteligenta emotionala. A lucrat si a colaborat cu diverse companii de training din Bucuresti. Este Certified┬áLAB Profile Practitioner si se ghideaza dupa principiul: “Integritatea este esenta oricarui succes”.

El va fi autor la Avantaj la start Online si va sustine webinarii in cadrul proiectului.

Bine ai venit, Adrian!

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Motivatie

Despre autor

Scris de

Nascut in 1968. Domiciliu in Timisoara. * medic dentist (prin profesie) * investitor in imobiliare (din necesitate) * investitor la bursa (prin potriveala de psihologie) * iubitor de muzica (vizitati blogul ca sa vedeti genurile preferate) * fotograf amator (din pasiune- poze peste tot in blog!) * raspindac de informatie (prin proiectele mele) * calator (prin vocatie) * blogger (nu se vede?) * scriitor (din pornire interioara; se leaga la raspundac de informatie) * si altele

3 Comentarii

  1. citesc cu placere si interes toate recomandarile de carti de pe blogul lui Adrian (ideileluiadi)

    asadar, sa fie intr-un ceas bun si sa citim numai de bine ­čÖé

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *