0 comentarii

Cum sa iesi din labirintul finantelor personale

In criza actuala si nu numai, a te descurca cu finantele personale este uneori similar cu gasirea unui drum intr-un labirint intortocheat. Iti stau in cale tot felul de piedici iar procesul in sine pare a fi mai complicat decat sa te deplasezi singur, in intuneric.

“Iesi din labirint” ti se adreseaza, fiind o carte de finante si dezvoltare personala, scrisa special pentru a te ajuta in realitatea romaneasca. Ea contine solutii testate de mine, esecurile si succesele obtinute de-a lungul timpului. Vei afla ce functioneaza si ce nu functioneaza in hatisul vremurilor pe care le traim.

Te invit sa afli mai multe informatii despre carte, sa citesti gratuit cateva capitole si sa lansezi o precomanda.

Precomanda inseamna ca:

-nu trebuie sa platesti nimic in avans

-vei beneficia de bonusuri speciale

-vei putea cumpara cartea cu un discount care nu va mai fi disponibil dupa incheierea perioadei de precomanda

Pentru a beneficia de toate aceste oferte, da click aici.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Carti si filme

Despre autor

Scris de

Nascut in 1968. Domiciliu in Timisoara. * medic dentist (prin profesie) * investitor in imobiliare (din necesitate) * investitor la bursa (prin potriveala de psihologie) * iubitor de muzica (vizitati blogul ca sa vedeti genurile preferate) * fotograf amator (din pasiune- poze peste tot in blog!) * raspindac de informatie (prin proiectele mele) * calator (prin vocatie) * blogger (nu se vede?) * scriitor (din pornire interioara; se leaga la raspundac de informatie) * si altele

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *