0 comentarii

Ce este frumusetea?

Grea intrebare! Sau poate nu!

“Frumusetea este in ochii privitorului”

Aceasta expresie mentionata pentru prima data in secolul 3 in limba greaca si intalnita in aceasta forma abia dupa secolul 19, dar care a fost folosita intre timp, sub o forma sau alta de Shakesperare sau Benjamin Franklin, poate exprima multe!

Frumusetea vazuta prin ochi tineri este directa, vizuala.
La 20 de ani vedem frumustetea in ochii iubitului, in plimbarile prin parc, in saruturile furate in pauzele de la scoala sau in compania prietenilor.

La 40 de ani vezi frumusetea mai departe. Vezi frumusete la prieteni, la partenerul de viata. E foarte frumoasa casa in care tocmai te-ai mutat, ai cel mai frumos copil din lume sau te bucuri inca de frumusetea libertatii.

Mai tarziu ai ajuns deja unde ai vrut, nu iti mai ramane decat sa descoperi frumusetea peste tot.  In gradina de legume, alaturi de herghelia ta de cai, pilotand avionul pe care tocmai ti l-ai cumparat, vizitand Asia si Groenlanda, citind cartile pe care ai tot amanat sa le citesti, jucand canasta cu prietenii sau pur si simplu savurandu-ti cafeaua alaturi de cei dragi, ascultand “linistea” care te inconjoara si admirand o floare superba.

beauty1

Frumusetea este pentru fiecare dintre noi altceva si depaseste un chip frumos, niste picioare superbe, un piept muschiulos sau o partida buna de sex.

Trebuie doar sa vreti sa descoperiti tot ce va inconjoara, sa vreti sa vedeti ca orice lucru are in interiorul lui un pic de frumusete. In mintea voastra se formeaza imaginea, de voi depinde daca e frumoasa sau nu.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Motivatie

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *