0 comentarii

Nu mai e timp de irosit

Vanda este una din fizioterapeutele mele. Prima oara i-am zis, din greseala, doamna Varuna, zeitate indiana cu multiple functii vedice: stapanul cerului, al noptii, al oceanelor si, de ce nu, al paradisului. Mai are si alte abilitati, mai mult sau mai putin practice, pe care le foloseste impartind suveranitatea lumii cu Mithra, cei doi fiind diferiti, insa complementari. Varuna, despre care am aflat dupa ce am cunoscut-o pe Vanda, este inzestrat cu puteri miraculoase cu ajutorul carora vindeca suferintele trupului si sufletului supusilor sai.

Dar cum personal nu l-am cunoscut pe Varuna ci pe Vanda, cum sufletul este ceva imaterial, intangibil, iar eu sunt pamantean care percepe ceea ce vede si aude cu ochii lui in realitatea imediata, las remedierea cauzelor mecanice ale coloanei pe mana celor care au invatat anatomie, chiar daca au combinat mestesugul lor cu alte tehnici adunate de pe meleaguri mai putin sau mai putin exotice. Dupa ce framanta, din ce in ce mai cu zel, nervii, muschii, tendoanele care nici stiai ca exista, te lasa sa motai pe saltea pana cand vin si spun Buna dimineata. Intre timp simti cum talpile iti iau foc, asa pur si simplu, ca tot te-au lasat in sfarsit in pace.

Vanda imi canta ceva in engleza. Are o voce frumoasa, calda, pricep si versurile, dar le uit imediat. O rog sa imi mai cante ceva. Sta cu mainile pe capul meu si imi spune ca vin spre ea cantece in engleza. Cred si eu, trei sferturi din muzica pe care o ascult e in engleza. Nu, am vietuit prin Anglia. Din ce stiu eu, nu in ultimii 40 de ani, dar mi s-a mai spus asa ca o iau ca atare. Daca ar fi numai muzica, dar e si Shakespeare pe acolo. Nici acum nu sunt sigura cum se scrie numele lui si verific de fiecare data, iar din lecturile mele am priceput ca scrie despre niste intrigi amoroase care, de regula, se sfarsesc prost. Vanda a petrecut cativa ani la Cambridge. Nici nu o mai intreb in care timp a fost pe acolo. It’s nice to meet you again. Marea mea dragoste a fost un prieten englez. Pentru prima oara trecutul si marea dragoste nu mai exista. Nu, nu exista. Simplu.

Ii spun Vandei ca ce contribuie la durerile mele cervicale sunt emotiile negative si ca simt in zona pieptului si a cervicalei instantaneu orice lucru care ma deranjeaza. Fizic resimt orice emotie negativa cu viteza luminii. Unde sunt vremurile in care puteam sa ma enervez, sa invinuiesc, sa pastrez manie si suparare cat aveam eu chef ? Imi spune ca daca odata puteam expedia o minge si sa se intoarca la noi dupa 4 ani, 3 luni, 2 zile, acum o primesti in fata dupa ce ai trimis-o, nivelul de constiinta te invineteste cat ai clipi si nu iti da voie sa fii altfel decat corect. Cu tine insuti. Banuiam eu ca nu mai e timp decat de iubit, validat si acceptat. Ca nu ai de ales. Uite asa „nu” inseamna „nimic”, scrii din cine esti, nu din ce stii.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!


Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start, Dragoste, Motivatie, Spiritualitate, Viziune

Despre autor

Scris de

Irina este life-coach, antreneaza oamenii care isi doresc sa construiasca relatii frumoase, cu ei insisi si cu cei din jur, care au vise, obiective, dorinte si care doresc sa le implineasca, care vor isi descopere potentialul lor infinit in a-si crea o viata extraordinara si a explora cine sunt zi dupa zi. Irina si-a inceput dezvoltarea personala acum 5 ani de zile prin a practica Reiki, apoi a urmat cursurile Landmark Education, Ho’ponopono, EFT si life-coaching cu Noble Manhattan. http://irinaaiacoboae.wordpress.com/

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *