0 comentarii

Despre iubire – partea intai

“Dragostea (n.a. a se citi atractia sexuala) este, ca instinct vital, cel mai puternic dintre toate resorturile. Daca s-ar gândi cineva ca dragostea absoarbe fara încetare vlaga tineretii, ca este scopul suprem aproape al oricarui efort omenesc, aducând dezordinea în afacerile cele mai serioase, ca încurca cele mai mari spirite, ca rupe relatii pretioase, sfarâma legaturi ce pareau de nezdruncinat, îsi face victime din viata, sanatate, bogatie, rang, fericire, ca face din omul cinstit un desfrânat si din prieten tradator, atunci acel cineva ar fi gata sa strige: Pentru ce atâta zgomot si efort, atâtea necazuri ai suferinte?!
Dragostea (n.a. a se citi atractia sexuala) este viclesugul întrebuintat de natura pentru a-si atinge scopul, care nu este în realitate decât crearea unei fiinte noi. ” Asta ar trebui sa stii deja ca zice Schopenhauer

Etapa 1 Atractia sexuala

Asadar prima etapa este etapa mamiferului din noi. Trebuie sa iti onorezi natura, nu sa o renegi. Legile atractiei sexuale se aplica la oameni, ca la orice alta specie de mamifere. Cerbii au coarne, paunii coada si oamenii muschi, haine si masini. Acestea se numesc simboluri sexuale. Si le arata masculii in fiecare specie, pentru ca femelele aleg.

Totusi, aceste simboluri sunt simboluri exterioare, iar tendinta evolutei este sa puna simbolurile exterioare in interior. Ca si barbat, tot mai putin se pune accent pe forta fizica, pentru ca ea e destul de nefolositoare.
Banii sunt un simbol al faptului ca esti creativ si ai stiut cum sa-i faci. Cu toate ca s-ar putea sa nu-i fi facut tu, si atunci femeile vor sta cu tine doar pentru bani si ai sa ajungi la psiholog pentru ca nu mai suporti sa nu fii apreciat pentru ceea ce esti ca om.

Creativitatea este un simbol interior. La fel ca increderea in sine, curajul si toate celalalte calitati care arata ca un barbat are gene bune si merita sa le transmita generatiilor care vin.
Asadar primul pas catre iubire este aceasta etapa. Etapa mamiferului. Si asa cum noi, cei de pe Arta Seductiei deja stim, e o munca ce se poate realiza de aproape orice exemplar al speciei care isi foloseste MINTEA ca sa INVETE un minimum de lucruri necesare. Acum, ceea ce trebuie sa retinem, e ca FOARTE multi oameni, raman in aceasta etapa, a mamiferului. Etapa atractiei sexuale.

Hipotalamusul este fabrica in care se produc toate emotiile. La om si la animal. Atractia sexuala este cea mai puternica emotie umana si cand se produce, din hipotalamus pleaca o avalansa intreaga de substante chimice. Emotiile. Ele pot fi bune si rele.

Cand esti atras sexual poti sa:
– Ai o stare permanenta de fericire, de euforie
– Sa ai lipsa de pofta de mancare
– Creste ritmul batailor inimii
– Creste sensibilitatea tuturor simturilor ( vaz, auz, miros, tactil, gust)

De asemenea cand esti atras sexual mai poti sa:
– Fii gelos pe alt mamifer de acelasi sex care incearca sa se imperecheze cu persoana de care esti atras, si sa vrei sa il distrugi.
– Faci tot felul de lucruri idioate care elimina complet ratiunea si te lasa in parada emotiilor distructive. Strici relatii, pierzi bani, te apuci de baut, tradezi prieteni, etc
– Iti afecteaza psihicul daca nu ajungi sa iti manifesti atractia prin sex, actul final al atractiei sexuale.

Acum, desi multi oameni se rezuma la aceasta prima etapa, ei numesc asta iubire. Dar ca si orice emotie, atractia sexuala vine si trece. Dupa sex vraja se destrama si ceea ce puneam in seama minunatei iubiri, a trecut. Natura si-a luat tributul si acum te lasa mahmur.70% din casnicii se sfarsesc prin divort la ora actuala pentru ca oamenii merg si zic ” pana cand moartea ne va despartii” bazat pe niste emotii care trec al dracului de repede. Si mai rau, cand simt ca emotiile trec se pun sa faca copii, poate „isi imbunatatesc relatia”

Te intrebi ce s-a intamplat? Ti-ai indeplinit scopul de mamifer, acum o iei de la capat.

va urma…

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *