2 comentarii

Propun un webinar pentru parinti!

Va invit azi, incepand cu ora 19.45 la un webinar dedicat parintilor, bunicilor dar si adolescentilor, despre siguranta pe Internet si despre luarea deciziilor in familie.

Cu un click pe link-ul de mai jos ne puteti asculta de acasa, alaturi de familie, fiecare dintre voi va avea ceva de invatat.

Intalnirea va fi structurata pe doua parti, pe parcursul a 50 de minute.

Prima parte va aborda siguranta folosirii Internetului de catre copii si adolescenti (si nu numai) si va fi sustinuta de mine. Ying si Yang… pe Internet, ce ziceti, va tenteaza un asemenea subiect?

A doua parte va aborda modalitati de evitare a conflictelor in familie si va fi sustinuta de Mirela Bojin, trainer.

Va asteptam sa va inscrieti, azi 23 februarie, la ora 19.45 cu un click pe link-ul de mai jos:

https://eu1.ntrmeeting.com/checkin/jc/587021448

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Bani

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

2 Comentarii

  1. Ela

    Uf, am ratat webinarul! 🙁 nu l-ati inregistrat?
    Se poate audia ulterior?
    Ela.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *