0 comentarii

Pentru adolescenti…

Tot mai des, tinerii si copiii ma abordeaza pentru a le raspunde unor intrebari dificile pe care si le pun in gand, dar de multe ori nu au curaj sa le spuna cu voce tare.

Daca esti adolescent, copil sau tanar, te astept cu intrebari legate de problemele tale, la un webinar gratuit in cadrul webinariilor Avantaj la start.
Am trecut prin adolescenta si nu am uitat!

Trec din nou prin adolescenta alaturi de fiica mea!
Lucrez cu adolescenti si imi place!
Sunt alaturi de copii si nu ma satur de acest lucru!
Raspund intrebarilor sincer, fara ocolisuri!

Te astept si pe tine!

Luni, 28 noiembrie, de la ora 19.00 pe platforma Any Meeting va avea loc un eveniment pentru tineri, o sesiune de intrebari si raspunsuri pentru adolescenti.

Orice intrebare ai avea, despre relationarea cu prietenii, cu parintii, cu profesorii, despre comunicarea in cuplu, cu iubita sau iubitul, despre parinti, despre frati, despre cum sa te faci inteles… vino la webinarul nostru si voi incerca sa te ajut.

Alaturi de tine vor fi si alti adolescenti, care poate au gasit solutii pe care ti le vor impartasi.
Daca esti interesat da un click pe link-ul de mai jos, luni la ora 18.55…

Te astept cu drag!

LUNI, 28 noiembrie, de la ora 19.00

Simona
P.S. …. poti veni incognito! 🙂 🙂 🙂

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Bani

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *