1 comentariu

Obiectiv financiar: Fara datorii externe!

Obiectivul meu pe plan financiar incepe sa prinda elegant contur.

Prima etapa este identificarea intentiilor: renuntarea la datoriile externe si sa ajung la o gestiune lucida a aceleasi cantitati de bani lunara, pe care sa o adminstrez cu lejeritate. Mi-am angajat si niste Ministrii.

Primul rand m-am gandit la ce renunt si la ce nu renunt. Apoi am vorbit cu Ministrii mei si le-am trasat dat niste sarcini pe fiecare domeniu din viata.


foto by cobrasoft

Ministerul Finantelor si Economiei: Cunoasterea realista a incasarilor si platilor.

Finante: Situatii financiare exacte, care sa cuprinda atat fluxurile de incasari curente cat si consumurile, stocurile si resursele existe si disponibile. Cuvant de ordine: vointa.

Economie: Intrebare: Cum as putea sa ma incadrez in bugetul disponibil?

Ministerul Turismului: Practicam turismul intern (vizita la parinti, prieteni, etc). Nu refuzam oferte gratuite. Dar ne gandim de doua ori. Deviza: ne simtim bine oriunde!

Ministerul Administratiei si Internelor

La Interne cascam ochii la orice tentatie financiara si de consum. Ne intrebam: Pentru ce vreau acel lucru? La ce imi foloseste? Exista altceva ce as putea folosi?

La Administratie reformam sistemul de gandire.

Cuvant de ordine: disciplina mintii.

Ministerul Educatiei si Dezvoltarii: continuam dezvoltarea personala accesand resurse free sau cu costuri reduse si invatam tot ce avem nevoie de la oamenii si sursele de viata cu care intram in contact zilnic. Parola de acces: modestie.

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale

La Munca: obiectivul este ca munca sa fie cu bucurie, fara oboseala, truda sau istovire si cu rasplata financiara. Intentie: sa nu ne multumim cu prea putin!

Pentru Pensie gandim in perspectiva planuri de investitie.

La Familie: gestiunea impreuna a bugetului, clara, fara ascunzisuri.

Ministerul Sanatatii: Taiem din antiinflamatoare si analgezice. Le inlocuim cu leacuri pe cat posibil naturale si folosim puterea mintii de vindecare. Evitam accidentele fiind prezenti.

Incurajam atat dieta financiara cat si cea alimentara. Readucem alimentatia la rolul ei de hrana in viata si ne luam bucuria si placerea din celelalte domenii.

Ministerul Transporturilor: orice mijloc de transport are beneficiile lui.

Ministerul Telecomunicatiilor: vorbim doar cand avem chef de vorbit, preferam sa ascultam cat mai mult cu putinta.

Ministerul Culturii si Patrimoniului National:

Scriem, pictam, cream. Practicam simplitatea.

La Culte: Imbunatatim relatia cu Divinitatea si rugam ca ingrijararile si temerile noastre sa fie transmutate. Practicam detasarea, relaxarea, credinta.

Intrebare: Care este rolul si misiunea mea?

Vrei Guvernul meu? Ti-l dau si tie!

Am angajat si un Prim Ministru, care preia sesizari, reclamatii si, mai ales sugestii si idei! Dar sa stiti ca le preiau si le dau mai departe! Dati cu ele!

Cu drag,

Irina Aiacoboae

Antrenor de Viata

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Bani

Despre autor

Scris de

Irina este life-coach, antreneaza oamenii care isi doresc sa construiasca relatii frumoase, cu ei insisi si cu cei din jur, care au vise, obiective, dorinte si care doresc sa le implineasca, care vor isi descopere potentialul lor infinit in a-si crea o viata extraordinara si a explora cine sunt zi dupa zi. Irina si-a inceput dezvoltarea personala acum 5 ani de zile prin a practica Reiki, apoi a urmat cursurile Landmark Education, Ho’ponopono, EFT si life-coaching cu Noble Manhattan. http://irinaaiacoboae.wordpress.com/

1 Comentariu

  1. Pingback: Avantaj la start Online » Blog Archive » Decembrie 2011 luna bilanturilor contabile si nu numai

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *