0 comentarii

La Multi Ani 2012!

Gata! O luam de la capat! Un An Nou cu planuri, provocari, piedici, oportunitati si sperante.

La inceput de an mi-am pus si eu o dorinta: as vrea sa fim mai putin superficiali.

Da, asta e dorinta si speranta mea pentru anul 2012.

As vrea sa putem privi mai departe decat propria persoana. Imi doresc sa vad oamenii iesind din autoizolarea egoista si comoda si construind ceva impreuna.

Pentru ca eu (spre deosebire de multi altii) nu cred ca este posibila bunastarea personala in afara bunastarii generale.

Nu cred ca puetm fi fericiti daca in jur vedem doar nefericire.

Nu cred ca putem fi bogati daca nivelul mediu al societatii in care traim este unul scazut.

Nu cred ca putem fi cu adevarat liberi in plan individual daca nu suntem liberi in plan social.

Cred ca trebuie sa gasim acel spirit al comunitatii care face ca lucrurile sa fie mai bune si mai usoare. Pentru ca lipsa acestui sentiment ne face, printre altele, cel mai nefericit popor din lume.

Sunt sigura ca toti v-ati pus dorinte in 2012. Pentru voi, pentru familiile voastre.

Dar va provoc sa raspundeti la o intrebare: s-ar putea indeplini aceste dorinte fara aportul altor oameni? Ati putea reusi sa le indepliniti intr-un mediu exterior ostil? Poate ca unii dintre voi da, dar cu cat efort suplimentar, cu cata energie risipita?

Imi doresc in 2012 sa iesim din globurile sticla in care suntem izolati si sa contribuim, cu un cat de mic graunte, la construirea unui mediu prietenos in jurul nostru. Un mediu prietenos pentru afaceri, prietenos pentru familie, prietenos pentru adevar.

Imi doresc sa deschidem ochii, sa nu ne mai prefacem ca nu vedem ceea ce ne deranjeaza, sa avem curajul sa ne afirmam si sa ne sustinem principiile.

Imi doresc sa cautam si sa gasim nu solutii de moment, ci rezolvari reale, pe termen lung, pentru problemele cu care ne confruntam permanent.

Imi doresc sa nu mai ascundem gunoiul sub pres, ci sa avem curajul sa il punem pa faras si sa defilam cu el, fara jena, prin fata tuturor, pana la tomberonul care trebuie sa-l inghita definitiv.

Pentru 2012 imi doresc sa nu mai fim superficiali. Imi doresc sa fim profunzi, adevarati, sinceri si curajosi. Asa sa imi ajute si sa ne ajute Dumnezeu!

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Bani

Despre autor

Scris de

Mirela a absolvit facultatea de Electrotehnica si pe cea de Finante Contabilitate. Este interesata de dezvoltarea personala si finantele personale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *