0 comentarii

Webinar AS: Puterea emotiilor

Pe 7 februarie, luni seara, incepand cu ora 19, timp de o ora, psihologul Adrian Popescu ne va vorbi despre puterea emotiilor, in cadrul unui nou webinar Avantaj la Start.

Toti oamenii de succes, toti marii lideri ai omenirii stiu sa isi foloseasca una dintre cele mai importante puteri personale pe care o detin: puterea emotiilor!
Pe cand cei mai multi se lasa prada emotiilor distructive, oamenii inteligenti le stapanesc si isi incurajeaza emotiile constructive pentru a-i sprijini in realizarea telurilor personale si de grup.
Afla idei si trucuri in acest webinar!

Pentru a participa la webinar, acceseaza urmatorul link, cu minim 10 minute inaintea orei de incepere a evenimentului: https://eu1.ntrmeeting.com/checkin/jc/265860829 .
Acest link duce pe pagina platformei NTR Meeting, pe care se desfasoara webinariile Avantaj la Start. Introdu un nume in campul din dreapta paginii si apasa butonul “Sign In”. In pagina care se va incarca, apasa butonul “Join Conference” si moderatorul webinarului, Simona Hupov, iti va permite accesul in cadrul webinarului.

Pe pagina evenimentului Facebook dedicat webinarului iti poti exprima optiunea de participare, daca doresti sa ne arati un semn in plus de sustinere si sa spui si altor persoane despre acest eveniment 🙂

Pentru a fi la curent cu desfasurarea webinariilor Avantaj la Start, introdu adresa de email in formularul de pe pagina webinariilor Avantaj la Start 2010.

P.S. Sharing is caring! Da mai departe vestea iar noi iti vom fi profund recunoscatori. Plus ca poti oferi cuiva exact sansa de care are nevoie pentru a gasi raspunsuri esentiale in dezvoltarea personala.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *