1 comentariu

Webinar AS: Iubire ca-n filme!

Maine seara, luni 17 ianuarie 2011, intre orele 19 si 20, Simona Hupov va prezenta un nou webinar in cadrul proiectului Avantaj la Start. De data aceasta, va vorbi despre un subiect foarte iubit de oricine iubeste pe lumea asta si nu numai. Iubirea ca-n filme, considerata de unii imposibila, iar de altii incredibila, va constitui subiectul acestui webinar.

Detalii despre desfasurarea webinarului, adresa platformei pe care se prezinta webinarul, gasiti la: http://proiectul.blog.avantajlastart.net/clubas/veziwebinar.php?id=28

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari) si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. Deasemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa. Si nu in ultimul rand, scrie articole de dezvoltare personala pe blogul AS Online.

In cadrul paginii de pe Facebook a evenimentului va puteti confirma participarea.

Pentru a fi la curent cu desfasurarea webinariilor Avantaj la Start, introduceti adresa de email in formularul de pe pagina webinariilor Avantaj la Start 2010.

P.S. Sharing is caring! Dati mai departe vestea iar noi va vom fi profund recunoscatori. Plus ca puteti oferi cuiva exact sansa de care are nevoie pentru a gasi raspunsuri esentiale in dezvoltarea personala.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *