0 comentarii

Un altfel de Mark Twain

Discutam zilele trecute cu cativa prieteni despre copilarie si ne aduceam aminte  de cartile lui Mark Twain. Mi s-a facut dor de zilele cand citeam Tom Sawyer sau Aventurile lui Huckleberry Finn. Oricum pe voi va lasa reci tilurile astea invechite… Ei, hai sa va ofer eu putin Mark Twain… poate va plac ideile lui.

“Nu am lasat niciodata scoala sa interfereze cu educatia mea.”

Mark Twain

” Peste douazeci de ani vei fi dezamagit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai facut nu din cauza celor pe care le-ai facut. Deci, descatuseaza-te! Navigheaza din portul sigur in care te afli. Exploreaza! Viseaza! Descopera!”

Mark Twain

“Toti traim in umbra unor lasitati pe care le numim principii”

Mark Twain

“Oamenii cu adevarat mari sunt aceia care ii fac pe ceilalalti sa simta ca si ei pot deveni mari la randul lor.”

Mark Twain

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *