0 comentarii

Umorul si seductia ( partea 3)

Umorul Arogant (C&F)

Cand am auzit prima oara de aceasta tehnica la David DeAngelo am fost incantat si am zis inceput sa o aplic imediat.

Secretul e ca umorul arogant trebuie sa contina EXACT 50% umor si EXACT 50% aroganta. Putin mai mult umor si esti bufon. Putin mai multa aroganta si esti un idiot. De aceea, este o arta.

Asa ca sunt multi oameni (mai ales femei) care nici azi nu vorbesc cu mine pentru ca nu stiam sa folosesc tehnica cum trebuie si eram prea arogant. Am jignit multi oameni, dar asta a fost pretul pentru a invata.

Acum vreau sa citesti atent randurile ce urmeaza, sa folosesti prima oara exemplele care le vei gasi si apoi sa vii cu creatia ta proprie, si exista o singura regula:

Cand folosesti tehnica oamenii trebuie sa rada, nu sa planga. Daca rad, esti bun. Daca plang sau se supara, nu ai facut ceva bine.

Umorul arogant este una dintre cele mai importante arme ca sa creezi atractia si care poate face minuni, indiferent de cum arati, cati bani ai, cat de inalt esti, etc.

Daca poti face oamenii sa rada cu tehnica asta, te vor iubi.

Oamenii in general si femeile in particular sunt mai receptivi la umor decat la orice altceva, asa ca dupa ce mai citesti odata partea de umor cumpara niste carti daca nu esti foarte bun. Umorul are o structura si se poate invata si crede-ma ca merita efortul asta.

NU UITA:

Aroganta face oamenii sa fuga, in afara de cazul in care esti foarte amuzant.

Daca esti barbat si stii sa folosesti umorul arogant femeile te vor vana efectiv. Ele vor fi cele care te suna si care te invita la ceai si la ele acasa, si nu invers.

Daca esti femeie si poti sa raspunzi unui barbat cu umor arogant, fii sigura ca o sa stea cu cortul in fata casei tale.

Este abilitatea de a face pe cineva sa rada in timp ce il ironizezi si faci misto de el.
E un cadou pe care il poti face cuiva.
Abilitatea e a face pe cineva sa rada in timp ce critici.
Nimeni nu poate primi bine critica, iar oamenii se urasc intre ei pentru asta, si chiar daca ai dreptate nu va recunoaste niciodata pe fata. Dar daca il faci sa rada in timp ce il critici, atunci esti cel mai bun.

Cand radem ne predam pentru o clipa persoanei care ne-a facut sa radem. Si de obicei cand razi nu poti sa contrazici ceea ce s-a spus.

Formula desi e simpla , vei avea nevoie de mult exercitiu:
Prima oara un comentariu arogant:

“Ai o burta mare”

Nu e nimic amuzant si e un comentariu arogant care jigneste.
Si acum sa-i adaugam umor si sa zicem:

“Ce-ai facut? Ti-ai pus ghiozdanul in fata? Daca te pui pe spate arati ca un melc!”
Asta e arogant si cu umor.

Am sa explic in continuare cat pot de bine, dar sa fii pregatit ca nu iti iese din prima. Dar trebuie sa exersezi pana merge. Si nu uita. Trebuie sa faci persoana sa rada, nu sa planga. Daca rade asta e semnul sigur ca ai facut bine ce ai facut.

1) Umorul arogant nu implica sa razi de propria ta persoana si mai ales, orice se intampla
2) NICIODATA In viata ta sa nu mai spui am glumit. Orice ai spus, ramane spus. Asuma-ti raspunderea, si tehnica aceasta va avea putere adevarata numai daca ai curajul sa sustii ce ai spus. Nu strica tensiunea care s-a creat spunand “am glumit”.
3) Daca e o persoana care nu are asa mare incredere in fortele ei, nu ii distruge si putina incredere care o are cu aceasta tehnica. Foloseste-o pe cei care pot face fata si care pot raspunde pe masura. Atunci e cel mai distractiv.

Ii spui unei femei ca e grasa daca e doar un pic grasa sau deloc, nu ii spui unei obeze care sufera de vreo boala a metabolismului si nu are ce sa faca.

Ii spui ca e proastaunei femeie care stie si ea ca e desteapta. Daca ii spui la tanti de serviciu ca e proasta, asta chiar e nasol, si meritzi sa iti rupi un picior alunecand pe scarile proaspat spalate de tanti.

Ii spui ca e un monstru oribil de urat uneia care e miss si careia toata viata, toti i-au zis ca e frumoasa, nu ii spui ca e urata la una care saraca nu are nici bani de chirurgie plastica si care chiar e urata.

4) Aceasta tehnica se foloseste cel mai bine pe persoane de sex opus.

E una dintre cele mai bune tehnici pentru a creea atractie sexuala, pentru ca daca o folosesti cum trebuie si faci persoana sa rada si nu spui am glumit , duce la creearea unei tensiuni care se descarca foarte bine printr-o partida de sex.

Orice femeie stie asta si foarte putini barbati stiu.

Daca o folosesti pe persoane de acelasi sex cu tine tot vei crea tensiune, dar care cel mai probabil se va descarca printr-o bataie.

Urmareste Friends. E blindat cu replici arogante si cu umor.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *