0 comentarii

Despre stabilitate versus aventura, intr-un nou webinar AS

Maine, intre orele 19 si 20, va avea loc un nou webinar marca Avantaj la Start. Alex Chimu ne va “plimba” prin viata si experienta lui, in cadrul unei prezentari mai putin formale, pentru a ne oferi ocazia sa constientizam implicatiile alegerii intre o viata dominata de stabilitate si una dominata de aventura.

Linkul de acces la eveniment, pe platforma NTR Meeting, este https://eu1.ntrmeeting.com/checkin/jc/855580347. Pentru a participa la webinar, acceseaza acest link cu cel putin 15 minute inainte de ora inceperii webinarului. In pagina incarcata, introdu un nume in campul de text din dreapta, apasa pe butonul “Sign In”, apoi “Join Conference”, iar moderatorul evenimentului iti va permite accesul.

Alex Chimu este coordonator al departamentelor Social Media si Imagine Publica in cadrul proiectului Avantaj la Start. Mai multe informatii despre Alex poti afla pe blogul sau personal.

Daca doresti sa participi la webinar, iti poti confirma participarea si pe Facebook.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *