0 comentarii

Primul TalkShow Avantaj la start

Da… ai auzit bine! Incepem Talk Show-urile AS! Ce sunt acestea?

Foarte simplu! Talk Show AS este o “emisiune”, mai bine spus un interviu interactiv realizat pe platforma NTR Meeting si a care va fi gazduit de Paul Ardeleanu.

Interviurile vor avea pentru inceput o aparitie saptamanala, iar primul va fi joi, 8 aprilie, incepand cu ora 19.00. Paul va discuta cu invitatul sau Ariel Constantinof despre “Initiativele tinerilor”.

Vrei sa asculti interviul si sa pui intrebari… te asteptam la adresa de mai jos cu 10 minute inainte de a incepe emisiunea:

https://eu1.ntrmeeting.com/checkin/jc/864848459

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *