0 comentarii

Precizari privind politica editoriala

In data de 1 august pe site-ul Avantaj la start Online a aparut un articol, “Legi si adevaruri…” sub semnatura Andreei Papp. La scurt timp una dintre cititoarele noastre, Mirela, ne-a semnalat faptul ca acelasi articol a aparut intr-un alt site, sub alta semnatura in data de 29 iulie anul acesta.

Ca urmare am procedat la stergerea articolului de pe Avantaj la start Online. Am decis acest lucru deoarece politica editoriala a site-ului specifica urmatoarele:
– articolele publicate in Avantaj la start Online sunt originale la data aparitiei (nu au mai aparut in presa scrisa sau online)
– autorul este liber sa republice articolul la doua saptamani dupa aparitia pe Avantaj la start online, oriunde doreste, online sau in presa scrisa

Ii multumesc Mirelei pentru faptul ca ne-a semnalat aceasta situatie si ii cer scuze ca nu am contactat-o personal prin e-mail, deoarece email-ul ei s-a pierdut in momentul in care am sters articolul buclucas.

Rog cititorii sa ne semnaleze orice situatie similara cu aceasta. Dorim ca Avantaj la start Online sa reprezinte o sursa zilnica de articole originale pe teme de dezvoltare personala pentru adolescenti si nu numai.

Va multumim voua, cititorilor nostri pentru atentia cu care ne urmariti si pentru observatiile voastre care ne ajuta sa mentinem un standard ridicat al site-ului nostru.

Simona Hupov
editor principal
Avantaj la start Online

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *