1 comentariu

Paste Fericit! Hristos a Inviat!

Dragii mei, sunt sigura ca la fiecare dintre voi a venit iepurasul! Mai bogat sau mai .. “de criza” toti am primit cate ceva.

Intre deschisul cadourilor, un pahar de vin si o bucata de cozonac ne facem timp sa uram celor dragi, Sarbatori Fericite!

paste-fericit2

Echipa Avantaj la start Online va doreste o primavara plina de zambete si bucurii!
Hristos a inviat!

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

1 Comentariu

  1. Adevarat a inviat!
    Intregii echipe Avantaj la Start, Online si nu numai ­čÖé , toate urarile de bine, bun si belsug, voua si celor dragi!
    Bucurati-va!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *