1 comentariu

Ne sustii la RoBlogFest 2011?

Pe scurt, am inscris blogul Avantaj la start Online la RoBlogFest 2011 si avem nevoie de cat mai multe voturi pentru a ne distinge in cadrul acestui eveniment.

Roblogfest este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului in ceea ce priveste bloggingul in particular sau comunitatea de internet din Romania in general. Singura competitie nationala care premiaza excelenta din blogosfera – popularitatea, profesionismul sau modul de folosire a mediului din jurul unui blog.

Competitia are trei parti distincte – una de nominalizari si doua de voturi, dupa cum urmeaza:

1. Perioada de nominalizari – 21 februarie – 7 martie 2011
Doua saptamani in care oricine poate sa propuna un blog sau poate sa isi propuna propriul blog. Atentie, o singura nominalizare este suficienta pentru ca acel blog sa fie luat in considerare pentru etapa de votare.

Noi am facut deja acest pas, iata adresa la care se gaseste propunerea.

2. Prima perioada de votare – 10 – 17 martie 2011
Dupa inchiderea sesiunii de nominalizari, blogurile propuse se vor centraliza pe fiecare categorie in parte si vor fi supuse votului, popular la sectiunile populare si juriului la sectiunile profesioniste.

Noi am inscris blogul la doua sectiuni populare, “Blog Colectiv” si “Cel mai popular blog”.
Pentru a vota, trebuie sa iti faci cont pe site-ul evenimentului. Daca ai cont pe unul dintre site-urile Metropotam, Metropotravel, Invita, Coolio, 100eyes, Short by 4H, Urbee, UrbanBite sau roblogfest, te poti loga folosind userul si parola pe care le folosesti pe aceste site-uri.

3. A doua perioada de votare – 18 – 23 martie 2011
Blogurile eligibile rezultate in urma primei perioade vor fi supuse din nou votarii, public sau jurizat. Primii 20 de clasati vor intra in a doua parte a votarii, din nou public sau jurizat. Dupa inchiderea etapei de votare se vor face rezultatele publice si vor fi premiati castigatorii in cadrul unei ceremonii, apoi urmeaza petrecerea.

Ei bine, sa trecem intai de prima etapa. Si cu ajutorul tau si al celorlalte persoane interesate de dezvoltarea personala, suntem siguri ca avem sanse 🙂
Va multumim anticipat pentru toate eforturile – de creare a unui cont, de votare, de promovare, de sustinere.

Iata si un banner de promovare pe care il poti pune pe site-urile personale, pe bloguri, pe Facebook, oriunde doresti sa ne promovezi inscrierea.

VOTEZI la roblogfest 2011

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

1 Comentariu

  1. Pingback: Ne votezi la RoBlogFest 2011? « Avantaj la start – Proiectul

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *